Durduk yere küfürler alıyorum çok fazla bu şahıs ta çok rahat bi şekilde ediyor ... lütfen mute atılsın bölelerine çok var bunun gibi !
Nickname : UmutCagriTR
Bu arkadaş kendini iyi göstermiyor,ben şahidim adamlara tek attığı için hep buna sövüyorlar,bu arkadaş sabrediyor ama bir yere kadar,sunucuda yaşı küçük arkadaşlarımız olduğu için böyle olaylar yaşanıyor.
Sadece vip alanlara oluyor bu... Neden bu çocuklar sövüyor ? Sence neden tabi tek attıkları için.Tabi bu sövenlerinde annesi kızıyor veya parası yetmiyorda kuduruyor ne beklersin ? Klasik Türkiye'nin hali bro.En komik olanda "Şikayet edicem" yazması olmuş... Gereği yapılır umarım.
Lütfen mute atılsın dedim bide kendini millete iyi gösteriyosun derken ? (zaten kimseye bi zararım yok) kimseye de burda çamur atmaya hakkın yok bilmiyorsun galiba ?!?! tam tersi herkes beni düşürmeye çalışıyor bunların içinde sende varsın tabi büyüyen birisini herzaman düşürmeye çalışırlar !!
Sunucuda çoğu kişiyi kestiğin için böyle küfür ediyorlar,biraz sabret Kasım'da hepsi cezasını alıcak.
Bu arkadaş kendini iyi göstermiyor,ben şahidim adamlara tek attığı için hep buna sövüyorlar,bu arkadaş sabrediyor ama bir yere kadar,sunucuda yaşı küçük arkadaşlarımız olduğu için böyle olaylar yaşanıyor.
Lütfen mute atılsın dedim bide kendini millete iyi gösteriyosun derken ? (zaten kimseye bi zararım yok) kimseye de burda çamur atmaya hakkın yok bilmiyorsun galiba ?!?! tam tersi herkes beni düşürmeye çalışıyor bunların içinde sende varsın tabi büyüyen birisini herzaman düşürmeye çalışırlar !!
Küfür etmiyorum, diyorsun.
Yok ben öyleyim, Böyleyim, diyorsun.
Bazı SS'lerin Vardı, Forum'da Herhalde.
Sonra Ona Mute Atılsın Buna Atılsın, Diyorsun.
Bi, kendi yaptıklarına Bakmıyorsun.
kardeşim ben sebepsiz yere küfür etmiyorum ama bazı durumlarda insan söyleyecek söz bulamıyor benim karşımdaki bana hakaret edecek bişey yaparsa bende ona o dille yaklaşırım .. bu kadar basit
kardeşim ben sebepsiz yere küfür etmiyorum ama bazı durumlarda insan söyleyecek söz bulamıyor benim karşımdaki bana hakaret edecek bişey yaparsa bende ona o dille yaklaşırım .. bu kadar basit