• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Çözüldü ÇARIMA ERİŞEMİYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çarıma hiçbir şekilde giriş yapamıyom sadece 1 çarım içinde geçerli değil bu diğer yan çarlarım içinde geçerli 1 yıldır oyuna girmiyom bu gün giriş yapayım dedim ama giriş yapamadım siteden oyuncu ara seçeneğini kullandım çarıma baktım normalde 14 kredim olması gerekirken kredim 0 olmuş ayrıca en son giriş tarhimde en az 12 öncesi zaman olması gerekirken 02/05/2018 diğer hesap ise 01/05/2018 tarihinde oyuna giriş yapmışım.Bu iki günde çarlarımın hepsinin bir anda gitmesi garibime gitti.Hiçbir şekilde hata yok nick doğru şifre yanlış diyor e-posta adresimde önceki kurucunun gmailiydi.Oyuna server girişinde kaydolursak kurucunun gmailini veriyordu otamatik bende daha güvenlidir diye değitirmemiştim.Ama şimdi gmailede erişemediğimden çarıma ulaşamıyorum ve oyuna o kadar emek vermiştim o kadar para yatirmiştim boşamı gitcek herşey ?Yetkiliden önceden skype üzerinden vip almiştim başka çarima nicki Kurt5.Bu çarımada giriş yapamıyom.Çarlarımın nicki Bluebeard-Kurt5.Oyuna sadece telefon üzerinden para yatırdım.Yetkili bu konuyla ilgilenecekse sadece forum üzerinden değil skype üzerindende bana erişebilir.

Son düzenleme:
Merhaba!

Hesabınız muhtemelen başka birinin kontrolünde.Mail adresinizin kurucunun mail adresi olması olayı imkansız! Böyle bir uygulama olduğunu hatırlamıyorum.
Eğer gmail sizin değilse ve şifreyi kabul etmiyorsa, geçmiş olsun.Umarım kayıp büyük değildir.

İyi akşamlar.

AmIMad_

Aktif Üye
Maalesef ki 6 aydan uzun süredir giriş yapmayan kullanıcıların hesapları silindi.Hesabınız adına üzgünüm elden bir şey gelmez.Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.