Çarıma hiçbir şekilde giriş yapamıyom sadece 1 çarım içinde geçerli değil bu diğer yan çarlarım içinde geçerli 1 yıldır oyuna girmiyom bu gün giriş yapayım dedim ama giriş yapamadım siteden oyuncu ara seçeneğini kullandım çarıma baktım normalde 14 kredim olması gerekirken kredim 0 olmuş ayrıca en son giriş tarhimde en az 12 öncesi zaman olması gerekirken 02/05/2018 diğer hesap ise 01/05/2018 tarihinde oyuna giriş yapmışım.Bu iki günde çarlarımın hepsinin bir anda gitmesi garibime gitti.Hiçbir şekilde hata yok nick doğru şifre yanlış diyor e-posta adresimde önceki kurucunun gmailiydi.Oyuna server girişinde kaydolursak kurucunun gmailini veriyordu otamatik bende daha güvenlidir diye değitirmemiştim.Ama şimdi gmailede erişemediğimden çarıma ulaşamıyorum ve oyuna o kadar emek vermiştim o kadar para yatirmiştim boşamı gitcek herşey ?Yetkiliden önceden skype üzerinden vip almiştim başka çarima nicki Kurt5.Bu çarımada giriş yapamıyom.Çarlarımın nicki Bluebeard-Kurt5.Oyuna sadece telefon üzerinden para yatırdım.Yetkili bu konuyla ilgilenecekse sadece forum üzerinden değil skype üzerindende bana erişebilir.
Son düzenleme: