• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

haksız yere oyundan atılıyorum

hile kullanmadığım halde sürekli olarak oyundan atılıyorum. ve buna rağmen oyunda hala çok hack ve makro var. bu sorunun biran önce düzeltilmesi lazım.

hile kullanmadığım halde sürekli olarak oyundan atılıyorum. ve buna rağmen oyunda hala çok hack ve makro var. bu sorunun biran önce düzeltilmesi lazım.
Sunuculardaki hile koruması stabil halde olmadığı için bu tarz sorunları çoğu kişi yaşıyor . Hile korumaları stabil hale getirildikten sonra bu tarz problemler daha da azalacaktır .

Hile koruması stabil hale gelmedi.Hack olanı bazen atıyor.Biz denedik.Kill aura açınca atıyor.Onda sıkıntı yok.Ama knockback ve makro var.Ayrıca jitter yapınca direk atıyor.Ve yetkililer çok meşgul.Hile koruması stabil halde olmadığından dolayı en az 150-200 civarı kazanma vermişimdir.Artık gelse şu hile koruması çok iyi olacak.Beni en az 400 kez atmışdır mübarek...

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.