Mesela, bu eziklerin listesinin başında sen yer alıyorsun. Boşuna deme ki, "2. de sen olmalısın." çünkü ben o listede yokum. Kimlerin olduğu da gayet ortada, liste hazırlatma bana.
Hesap çalınma işlemi hak edilecek bir şey değildir saçmalamayın. Eğer bir hatası olduysa bunu burada bildirmeniz ya da İNSANCIL bir biçimde halletmeniz gerekirdi hesap çalarak değil. İyi günler, sağlıcakla..
Hesap çalınma işlemi hak edilecek bir şey değildir saçmalamayın. Eğer bir hatası olduysa bunu burada bildirmeniz ya da İNSANCIL bir biçimde halletmeniz gerekirdi hesap çalarak değil. İyi günler, sağlıcakla..
Bu son lafım: Ayakkabı numaram 144 değil.Ayrıca: laf sokan kişieath99
Laf sokulan ve ağlayan kişi xx_vıp_xx
artık konuma mesaj atma boş konuşuyorsun çünkü ben hesabım çalınmış diyorum sen ayakkabı diyorsun.Etkileyici laflar kullandığını düşünerek zeki olduğunu sanıyorsun.Ama zeka laflarda değil,o olmayan beynindedir :/ (varsa tabi)
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.