Şimdiye akdar topladığım tüm küfür,argo vesaire heps burada,2016 da başladım ve şu anda hepsini yayıyorum
Dikkat! Bu SS'lerde ana bacı hala teyze ve bilimum aile değerlerine,dini milli ırki değerlere ve akla gelebilecek her türlü hassas değerlere fütursuzca küfredilmektedir,Eğer bunca küfürden rahatsız olyuorsanız lütfen bu küfür edenlere cezasını verin,veya konudan çıkın ki aşağıda saçma sapan yorumlar yazıp beni deli etmeyin,benim canımı sıkmayın sabah sabah KAFAYI YEDİRTTİRMEYİN BANA!
Ananızı sike : dizzo
Kötü Nick:Bokman // Senin amcığını : BaseTV
Elistus:***** bu // Gaddar:Gel kaçma bebeğim sikecem o kadar
ShadoW:Amına dildo sokarım...
BaseTV:AMINDAN GEÇİCEM
yigitminer:amk
elyesa1234:Bana bulaşma huzuni var
KillForTheDay:en (ben) heck kapatım gelicem kasıyo
Veljko052:Ben TheRazorGod verimmi hesabımın şifresini
Elistus:git lan ***
(ismini yanlış yazmış olabilirim fakat bu idi diye hatırlıyorum.) FlamingCombos(Philosospher):Götü tavan yaptı
ewen23:sen koca bi orospusun
SweetGirlGame(Asuna):Ya yeter sikicem asunanı
Bu kadardı gençlik 2016 dan beri hepsi bu kadar.
Bu kişilere gerekli cezasını verin
Ne demek Görevimiz.
Dikkat! Bu SS'lerde ana bacı hala teyze ve bilimum aile değerlerine,dini milli ırki değerlere ve akla gelebilecek her türlü hassas değerlere fütursuzca küfredilmektedir,Eğer bunca küfürden rahatsız olyuorsanız lütfen bu küfür edenlere cezasını verin,veya konudan çıkın ki aşağıda saçma sapan yorumlar yazıp beni deli etmeyin,benim canımı sıkmayın sabah sabah KAFAYI YEDİRTTİRMEYİN BANA!
Ananızı sike : dizzo
Kötü Nick:Bokman // Senin amcığını : BaseTV
Elistus:***** bu // Gaddar:Gel kaçma bebeğim sikecem o kadar
ShadoW:Amına dildo sokarım...
BaseTV:AMINDAN GEÇİCEM
yigitminer:amk
elyesa1234:Bana bulaşma huzuni var
KillForTheDay:en (ben) heck kapatım gelicem kasıyo
Veljko052:Ben TheRazorGod verimmi hesabımın şifresini
Elistus:git lan ***
(ismini yanlış yazmış olabilirim fakat bu idi diye hatırlıyorum.) FlamingCombos(Philosospher):Götü tavan yaptı
ewen23:sen koca bi orospusun
SweetGirlGame(Asuna):Ya yeter sikicem asunanı
Bu kadardı gençlik 2016 dan beri hepsi bu kadar.
Bu kişilere gerekli cezasını verin
Ne demek Görevimiz.
Son düzenleme: