G GamingArmyV2 Yeni Üye 9 Temmuz 2018 #1 Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1 Beğeniler 1 Puanları 1 9 Temmuz 2018 #1 bana hem iftira atıyolar hemde küfür ediyolar ve hiç bir kanıtları yok ben bunu yapmadan önce arsasını ışık talı ile kapalyacaktım kayıttayım diyor ve sövüyorlar BUNLARI ANLAMAK CİDDEN ZOR EN AZINDAN Bİ MUTE AKILLANDIRIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
bana hem iftira atıyolar hemde küfür ediyolar ve hiç bir kanıtları yok ben bunu yapmadan önce arsasını ışık talı ile kapalyacaktım kayıttayım diyor ve sövüyorlar BUNLARI ANLAMAK CİDDEN ZOR EN AZINDAN Bİ MUTE AKILLANDIRIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
I _InFlames_ Süper Üye 9 Temmuz 2018 #2 Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 76 Beğeniler 1.002 Puanları 92 Konum al tanı koy 9 Temmuz 2018 #2 Pack güzelmiş
I _InFlames_ Süper Üye 9 Temmuz 2018 #3 Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 76 Beğeniler 1.002 Puanları 92 Konum al tanı koy 9 Temmuz 2018 #3 Bu arada "urusan" adlı kişinin de ssini alıp başka konuda şikayet etseydin iyi olabilirdi.
G GamingArmyV2 Yeni Üye 10 Temmuz 2018 #4 Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1 Beğeniler 1 Puanları 1 10 Temmuz 2018 #4 _InFlames_' Alıntı: Bu arada "urusan" adlı kişinin de ssini alıp başka konuda şikayet etseydin iyi olabilirdi. Genişletmek için tıkla ... beraber almak istedim o sıradada biraz kafam yoğundu ve sinirim bozukta bunlar yüzünden aklıma gelmemiş ama oda kanıtsız iftira atıyor
_InFlames_' Alıntı: Bu arada "urusan" adlı kişinin de ssini alıp başka konuda şikayet etseydin iyi olabilirdi. Genişletmek için tıkla ... beraber almak istedim o sıradada biraz kafam yoğundu ve sinirim bozukta bunlar yüzünden aklıma gelmemiş ama oda kanıtsız iftira atıyor
I _InFlames_ Süper Üye 10 Temmuz 2018 #5 Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 76 Beğeniler 1.002 Puanları 92 Konum al tanı koy 10 Temmuz 2018 #5 GamingArmyV2' Alıntı: beraber almak istedim o sıradada biraz kafam yoğundu ve sinirim bozukta bunlar yüzünden aklıma gelmemiş ama oda kanıtsız iftira atıyor Genişletmek için tıkla ... Neden öyle şeyler yaptınız diye sorduğum cevap şu oldu "Çünkü sapık."
GamingArmyV2' Alıntı: beraber almak istedim o sıradada biraz kafam yoğundu ve sinirim bozukta bunlar yüzünden aklıma gelmemiş ama oda kanıtsız iftira atıyor Genişletmek için tıkla ... Neden öyle şeyler yaptınız diye sorduğum cevap şu oldu "Çünkü sapık."