Ekte görünen videodaki gibi 2 üyemiz Pirates mapinde takım olmakta. NickNameler:
growtopiatools
YAGIZPRO1
Şikayetimin kanıtımla yeterli olduğunu düşünüyorum. (Not: Forum'a gelen güncellemeden sonra şikayetlere bakılacağı anlamı ortaya çıktığı için konuyu açıyorum.)
Evet dediğiniz gibi foruma gelen güncelleme sonrasında şikayetlere bakılıyor.Ancak atladığınız bir nokta var, şimdilik sadece "EggWars ve Creative" konu başlıkları altında bulunan şikayet konularına bakılacak.
Detaylı açıklama için "buraya tıklayınız".
Maalesef benimde böyle bir sorunum var
Buradaki 2 kişi (faruks, gamzelim_xv) 8 Nisan 2018'de 11:49'da team olmuşlardır
Bunlar ; Acilen Gereğinin yapılması lazım. faruks
gamzelim_xv
Bak ne diyeceğim. Madem böyle düşünüyorsunuz. O zaman Sw-3 adında yeni bir modül gelsin ve eskiden var olan Mario gibi mapler yüklensin. Solo ve Team olarak ikiye ayrılan SkyWars'ın tadını çıkaralım. Evet, mesaj biraz İstek ve Önerileriniz kısmına kaçmış olsa da buraya yazmak istedim.
Bak ne diyeceğim. Madem böyle düşünüyorsunuz. O zaman Sw-3 adında yeni bir modül gelsin ve eskiden var olan Mario gibi mapler yüklensin. Solo ve Team olarak ikiye ayrılan SkyWars'ın tadını çıkaralım. Evet, mesaj biraz İstek ve Önerileriniz kısmına kaçmış olsa da buraya yazmak istedim.