Her Kimse 14 Yaşındaymış Bana İtiraf Etti
___________________________________________________________________________________________ Çözemedim bazılarını; Uzaktan mı adamlar,
adamlıktan mı uzaklar? Discord: ☪Nuri☪ @7772
Her Kimse 14 Yaşındaymış Bana İtiraf Etti
___________________________________________________________________________________________ Çözemedim bazılarını; Uzaktan mı adamlar,
İnsanları yaşları ile sorgulamadan hiç sıkılmıyorsunuz değil mi? İnsanların yüzleri kızarması hiç umrunuz da değil mi? Binlerce defa şikayet konuları dikkate alınmıyor demekten sıkıldık.
İnsanları yaşları ile sorgulamadan hiç sıkılmıyorsunuz değil mi? İnsanların yüzleri kızarması hiç umrunuz da değil mi? Binlerce defa şikayet konuları dikkate alınmıyor demekten sıkıldık.
Biz Herkesin Hile Olan Kişiyi Görmesini istiyoruz.Herşeye Kendi Tarafından karar verme
Hani Geçenlerde Annem Bana Oyuncak Kamyon Aldı Diyordun Git Onla Oyna Sen
Kim Kime Şekil Yapıyordu ona boşverde sen İnstagramda kamyonunla attığın fotoğraf efsaneydi aga
Gene aynı şekilde konu saptırılmış arkadaşlık ilişkileri bölümü değil burası lütfen bu tür konuları gerçek amacından saptırmayın.
Maalesef editör paneli pasif durumda olduğu için şikayetinizle ilgilenilmeyebilinir.
Konuları saptırıp forumun açılış amacından uzaklaştırmayın.