Bunları nasıl yapıyorsunuz? Sen luciden daha güzel yapmışssın ama bunu shadermod ile çeksen daha hoş ve güzel görünürdü ama genede ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını diliyoum. <3
Bunları nasıl yapıyorsunuz? Sen luciden daha güzel yapmışssın ama bunu shadermod ile çeksen daha hoş ve güzel görünürdü ama genede ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş başarılarının devamını diliyoum. <3
Kardeşim gerçekten güzel bir çalışma olmuş Ben basit yapılar ile başlıyorum sadece fakat sınırları zorlaman güzel bir davranış başarılarının devamını dilerim.
Her zaman arkandayım ve bu seriyi devam ettirmeni düşünüyorum.
Kardeşim gerçekten güzel bir çalışma olmuş Ben basit yapılar ile başlıyorum sadece fakat sınırları zorlaman güzel bir davranış başarılarının devamını dilerim.
Her zaman arkandayım ve bu seriyi devam ettirmeni düşünüyorum.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.