Forumda bulunan 2 temadan başka tema gelecek mi ?
Tema pek önemli değil İk10 gayet yeterli bana göre fakat
Arka Plan gelmeli yeni.Şekilli şukullu olmasına gerek yok , düz bi renk olsada yeterli olur bence.
Arka Plan gelmeli yeni.Şekilli şukullu olmasına gerek yok , düz bi renk olsada yeterli olur bence.
Ben Orada "Eski" Diye, Bir Kelime, Kullanmadım.
Tartışmaya Açık Konu, Olsa Bile.
Çoğunluğun Yorum, Yaptığı Gözükülürdü.
Ama Maalesef, Yorumlar Az.
Sadece, Düşüncemi Öne Sürmek İstedim.
Ben Orada "Eski" Diye, Bir Kelime, Kullanmadım.
Tartışmaya Açık Konu, Olsa Bile.
Çoğunluğun Yorum, Yaptığı Gözükülürdü.
Ama Maalesef, Yorumlar Az.
Sadece, Düşüncemi Öne Sürmek İstedim.
Eski demene gerek yok kelime anlamlarıyla yola çıkacak olursak eski demiş varsayılırsın.
Tartışmaya açık bir konu olduktan sonra ister yorum yaparlar ister yapmazlar.Eğer bir hile bildirimi vs. bir şey olsaydı bunu demen normal olurdu.
Forumu sadece mesaj atmak için ve son konular arasında gözüken konulara mesaj atmak için kullanma.Bu forumu kötü hale getirmene ve ceza almana sebep olur.
Eski demene gerek yok kelime anlamlarıyla yola çıkacak olursak eski demiş varsayılırsın.
Tartışmaya açık bir konu olduktan sonra ister yorum yaparlar ister yapmazlar.Eğer bir hile bildirimi vs. bir şey olsaydı bunu demen normal olurdu.
Forumu sadece mesaj atmak için ve son konular arasında gözüken konulara mesaj atmak için kullanma.Bu forumu kötü hale getirmene ve ceza almana sebep olur.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.