• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

SIMDI SG DEN BAN YEDİM VE YAZIYORKI DİN KULTERİ KUFUR ETMİŞİM BEN DİNİMİZE FLN HAYATTA KUFUR ETMEM

@zYigitOfficial.
Yeni Bir Hesap, Açarak Yeniden Eğlencenize Devam, Edebilirsiniz.
7 Gün Uzaklaştırma Cezası, Almışsınız.
Size Tavsiyem Yeni Hesap, Açınız.

Tm Yaw At banı durup dururken ban atıyonuz ayıptır gunahtır bakın son gunum azcık kasayım yaw
Dostum.
Orada Reklam, Yaptığın Gözükmekte.
Bu Konu Hakkında, Yetkililer'in Bir Şeyler Yapacağını Sanmıyorum.
Lütfen, Bahanelerinizi Kendinize Saklayınız.
Yetkilileri Meşgul Edicek, Durumlardan Kaçınınız.
Aksi Takdirde Bu Olaylara Karşılaşmanız Sıkıkla Gözükülebilir.

AmIMad_

Aktif Üye
@zYigitOfficial büyük ihtimalle sistem tarafından otomatik olarak banlandın.Bazı kelimeler vs. şeyler yasaklı olduğu için otomatik olarak banlanabiliyorsun.6 gün süreli olduğu için beklemeni öneririm.Yetkililere ulaşman daha uzun sürebilir.

@KollarimiVerin, @erenbabaTR41 forumu boş boş mesajlarla doldurmanıza gerek yok.Mantıklı ve düzgün mesajlar atın lütfen.Forum kurallarını da okumanızı tavsiye ederim.

@zYigitOfficial büyük ihtimalle sistem tarafından otomatik olarak banlandın.Bazı kelimeler vs. şeyler yasaklı olduğu için otomatik olarak banlanabiliyorsun.6 gün süreli olduğu için beklemeni öneririm.Yetkililere ulaşman daha uzun sürebilir.

@KollarimiVerin, @erenbabaTR41 forumu boş boş mesajlarla doldurmanıza gerek yok.Mantıklı ve düzgün mesajlar atın lütfen.Forum kurallarını da okumanızı tavsiye ederim.
Yorumlarıma Biraz, Bakmanı Tavsiye, Ederim.
Bu Konu'da Boş Mesajlarım Gözükmemekte.
Mesajımın Amacı, Olur Genellikle.
Ben Arkadaşımıza Yardım, Etmeye Çalışıyordum.
Böyle Düşünüyor İsen;
Düşüncene Her Halukarda Saygı, Duyarım.

Kardeşim Ben forum kurallarını biliyom ve Forumu boş boş konularla doldurduğumu düşünmüyorum haddinizi aşmayınız !!! (sizden gelen gereksiz mesajlar engellenmişdir)

Ve aynı cevabı ben verdim 2. kes cevap vermenize gerek yoktur !!!

AmIMad_

Aktif Üye
Kardeşim Ben forum kurallarını biliyom ve Forumu boş boş konularla doldurduğumu düşünmüyorum haddinizi aşmayınız !!! (sizden gelen gereksiz mesajlar engellenmişdir)
Bence bunu demen bile kurallara aykırı.İyi ve tek tek okumanı fazlasıyla öneririm.

AmIMad_

Aktif Üye
Ve aynı cevabı ben verdim 2. kes cevap vermenize gerek yoktur !!!
Ayrıca forum tartışma yeri değil.Yazım kuralları vs. şeylere dikkat etmeni de öneririm.Madem ki kuralları okudun içerisinde bunun da belirtildiğini bilmen gerekir.
Ve tekrar kontrol ettim aynı cevabı falan vermemişsin.

@erenbabaTR41.
Dostum. Cümle Cümle, Halinde Yazacak Kadar, Aklın Varmı?

Sövüşünemi Güveniyorsun?
@AmIMad_, Sana Orada Düzgünce Cevaplar, veriyor.
Ve Sen İnadına Farklı Farklı, Tepkiler Veriyorsun.
Yaptığının Hata, Olduğunu Anlamanı Umuyorum.
ONU BENDE FARKINDAYIM BEN SİNİR HASTASIYIM VE İLAÇ KULLANIYORUM SİNİRLENDİĞİMDE NE YAPTIĞIMI BİLE BİLİYORUM Bİ ARA SUNUCUDAN BAN YİYİNCE 2. MONİTÖRÜMÜ PARÇALAMIŞDIM SİNİRDEN DİKKATLİ OLUN SÖVE BİLİRİM SÖVERSEMDE KUSURA BAKMAYIN ZATEN OYUNDA BANA KÜFÜR EDİLİNCE CHAT İ KAPATIYOM VE 10 DK BEKLİYOM SİNİRLENMEMEK İÇİN ŞİMDİ SUÇ BENDEMİ ? VE BANA LAF ATILINCADA SİNİRLENİYOM İYİ GÜNLER

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.