Şansım yok? Kaan merak etme ben senin gibi sunucuda kızın birisine santaj yapmıyorum öğrenmedim sanma sende biliyorsun onu banada anlattı zaten sende bir yetkili değilsin kafana göre olamazsın şansın yok gibi teşislerde koyamassın evet 500 mesaj 250 beyenim yok yavaş yavaş oluyor ama merak etme.
Şantaj yazmasını bile bilmeyen birisi mi dedi bunu bana? Sevgili oldum şantaj ettim.Neden dava açmasın ki o zaman.
Şansın yok çünkü bu forumda farklı hesaplar açıp başkası gibi davranmak yasak.Kafana estiği gibi her konuyu tartışma alanına çevirmek yasak.Birçok kuralı çiğnediğin bariz.Ondan dolayı tartışmaya gerek yok.
Sorguda meleklere de öyle dersin kardeşim hadi kolay gelsin az yalan söyle. Ve evet pvpde seni seven yok. Eggwarsta da hepsi arkadaşların seni sevenlerin. Nedenide belli kardeşim Hadi eyvallah.
Forumda editör başvuruları olmadan önce sadece Kaan ile ikimiz oyunculara samimi yardım ediyorduk forumda son zamanlarda trendlere girmiş mensuplarında bu konudan sonra ortaya çıkması çok ironik değilmi?
Kardeş eggwars ta editör olmaya hak kazandıysa olur yani sırf sen sevmiyorsun diye editör olamayacak değil
ayrıca serverin %70 i sevmiyor değil sallama yani
2 yıldır sunucuda oynuyorum serverin %85'i beni tanır,eggwarsta da beni seven kişiler var.En azından bazıları gibi paranın köpeği olmadım,ve arkadaşlarımda param için yanımda değil.
Anlamıyorum paranın yanında olmak , herkesin sizi sevmesi filan . Bu küplerden oluşan bir oyun bu tür kavramları oyuna yüklemeyin lütfen.
Sizi seven veya sevmeyen kişiler olabilir ama sanki siyasi bir partiymiş gibi burada laf yapmayınız.
Dostum, Sanane?
"Küfür Ediyorsun Editör, Olamazsın" Diye Bir Cümle, Varmı?
Sırf Küfür'den Dolayı Editör, Olamayacaksın Veya Olamayacağız Diye Bir Şey, Yok.
Küfür'le Editörlüğü Bir Tutmayın, Tutturmayın.
Yaptığınız, Hoş Görülecek Bir Tavır, Değil.
Dostum, Sanane?
"Küfür Ediyorsun Editör, Olamazsın" Diye Bir Cümle, Varmı?
Sırf Küfür'den Dolayı Editör, Olamayacaksın Veya Olamayacağız Diye Bir Şey, Yok.
Küfür'le Editörlüğü Bir Tutmayın, Tutturmayın.
Yaptığınız, Hoş Görülecek Bir Tavır, Değil.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.