Pardon? Skype anneme milli,ırki,dini, değerlerime küfür ettin daha neyin davasını yapıyon kardeşim küfür ettin ettin sonra aradım üsdüne korktun engel attın daha gelmiş cehennemde görecektin göreceksin yalancı bir çocuk bana burda laf yapıyor sesli gelmeyen adam almanya reel gel diyor sesli gelmeyen biri reel'mi gelecek?
Valla kardeşim benim seni kıskancak olsam seninle uğraşırım foruma gelip hazretiraki ciddijacop'dur falan ne iş? Seninle uğraşcak olsam kıskanmış olsam dikine giderim seni düşürmeye çalışırım banane 2. Ci asil üye olmandan umrumdamı sanıyorsun? Seni umursuyorummu sanıyorsun? Senin 12'yaşındasın öyle olan çok kişi gördüm kardeşim benim. Kendini büyük göstermeye çalışan çok kişi gördüm ha şunuda diyim senin gibi yalancı biriside yoktur herhalde bu forumda beni düşürmeye çalışın merak etmeyin pes etmem devam edin!
Gördük seni. 14'yaşında falan diyorsun almanyadayım diyorsun skype ***** gibi küfür ediyorsun. Gördük seni forumda zengin ayağına yatıyorsun yalan söylediğimi iddia ediyorsun ama boşsun. Maddi durumum iyi diye kötü ettiniz beni herkese yardım ederken ne yaptınız beni merak etmeyin pes etmiyorum sizin gibi vizyonsuz veletler yüzünden merak etmeyin bi yere gitmiyorum hep burdayım hep burda kalacağım! Hadi eyvallah size sizin gibi vizyonsuzları dinlemem hatta ''UMRUMDA DEĞİLSİNİZ''