Maptan dışarı çıkmak için bi lanetli köy dedikleri yer vardır şimdi böyle arizona kertenkeleleri dolaşıyor. Neyse tamam orda tam sağ duvardan yürüyerek git uçuruyor seni sonra yarım kalp kalıyor demir setsen aşağıya yavaş yavaş inip map dışına çıkıyosun map dışında daha çok şey var qnq xd
Maptan dışarı çıkmak için bi lanetli köy dedikleri yer vardır şimdi böyle arizona kertenkeleleri dolaşıyor. Neyse tamam orda tam sağ duvardan yürüyerek git uçuruyor seni sonra yarım kalp kalıyor demir setsen aşağıya yavaş yavaş inip map dışına çıkıyosun map dışında daha çok şey var qnq xd
Biliyorum hepsini ThungLife Muhammed sağ olsun , bana gösterdi , tek atarın kodlarının bulundu yere bile gittik bence pvp haritasının üst kısmı görülmez blocklarla kapatılmalı .
Biliyorum hepsini ThungLife Muhammed sağ olsun , bana gösterdi , tek atarın kodlarının bulundu yere bile gittik bence pvp haritasının üst kısmı görülmez blocklarla kapatılmalı .
Siz daha yeni keşfediyorsunuz ben bunu 4 ay önce gördüm batunun ıko vip vardı bende çıkıp görmüstüm eski lobi ha bide tek atarın ayarları vardı uzakta yarısı kırılmıs köy var orda crafting table felan var
Bunun nesi gizli anlamadım,kaç yıl önce olmuş bir şey eminim Ruckran bunu görse kızmak yerine gülerdi herşeye karışmamalısın bence,kendi bölümünle ilgilen amacına ulaştın işte.
Bunun nesi gizli anlamadım,kaç yıl önce olmuş bir şey eminim Ruckran bunu görse kızmak yerine gülerdi herşeye karışmamalısın bence,kendi bölümünle ilgilen amacına ulaştın işte.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.