Bug'u sunucuya girip denedim fakat herhangi bir şekilde ''Astronot Kaskını'' koyamadım . Bahsettiğiniz konu bir bug değildir. Sizde büyük ihtimal lagdan dolayı konulmuştur . Bildiriminiz geçersizdir.
İyi Günler..
Arkadaşın açtığı konu cam bugudur.
EggWars ile çelişen bir bug bu.
Anlatayım.
EggWars küçük zemin koyunca geri atıyor.
Bu bire bir knockback.
Düzeltilmesi gerekiyor.
Fakat forum aktif değil.
Forum aktif olduktan sonra bu konuyu ben baştan açmayı planlıyorum.
Nedeni şikayetler şuan itibariyle geçersiz sayılıyor.
İyi Oyunlar Dileğim İle.
O cam bugu internetimizden kaynaklanıyor. 300+ ping aldığımda oluşuyordu ancak eskiden 90 ping aldığımda bir şey olmuyor. 2 gün önce 80 ping ile oyuna girdiğimde aynı şeyi yaptım ve bir sorun ile karşılaşmadım.
O cam bugu internetimizden kaynaklanıyor. 300+ ping aldığımda oluşuyordu ancak eskiden 90 ping aldığımda bir şey olmuyor. 2 gün önce 80 ping ile oyuna girdiğimde aynı şeyi yaptım ve bir sorun ile karşılaşmadım.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.