Sabah televizyonu açacakdınız ama kumanda bir anda bozuldu ve kırıldı ve babanız eve geldi(babamız her gün içki içip sizi döven bir kişi ve çok gaddar dövse sizi bırakmaz) babamız soruyor kumandayı kim kırdı siz sucu üstlenir misiniz yoksa engelli kardeşinizemi atarsınız?
Sabah televizyonu açacakdınız ama kumanda bir anda bozuldu ve kırıldı ve babanız eve geldi(babamız her gün içki içip sizi döven bir kişi ve çok gaddar dövse sizi bırakmaz) babamız soruyor kumandayı kim kırdı siz sucu üstlenir misiniz yoksa engelli kardeşinizemi atarsınız?
2. Katta bulunan evimizde gecenin bir vakti balkona çıktığımda tam karşımda cam balkona yapışmış bana bakan bir adam görmek. Bunu yazarken bile yaşıyormuş gibi oluyorum, ürkütücü. :/
En güzel anınız nedir?
Parmaklar aracılığıyla Tapatalk uygulamasından gönderildi.
Hayır. Yıllardır birçok kızdan teklif alamama rağmen hep reddettim. Sebebi ise öğrenim hayatım boyunca sevgili vb. ilişkilerin eğitim hayatını çok fazla etkilemesi. Belki birkaç yıl sonra diyelim.
Dalgalı saç mı, düz saç mü, kıvırcık saç mı ?
Parmaklar aracılığıyla Tapatalk uygulamasından gönderildi.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.