• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Selfie

D34TH

Süper Üye
Herkes bir arkadaşı yada herhangi birinle çektiği selfieyi atsın.

Tommy27743

Don't Be Afraid...
Telefonumu Bilgisayara Bağlayamıyorum Bu Aralar Kablo Bozuldu Ara Kablosu Kusura Bakma Atamam Bu Aralar

bengu190

Just a human in the World
Alara güzel kız aslında iyi kızdır her gün karşılaşsakta zekasıyla beni hayran bırakıyor kendine bana büyü yapıyo :d
Ben kızı ve yanında seni görmek istiyorum kız isterse büyü yapsın isterse çarpsın (kıza acıyorum ha) ne kadar uyup uymadığınızı merak ettim.

bengu190

Just a human in the World
Bak şöyle anlatıyım sevgili değiliz ama şuan PubG ile H1Z1 gibiyiz diyim :d
Sadece dediğimi yap! Anlattığın kadarıyla kız zaten sana layık değil senden yukarılara layık görelim bir de tipini.(eh akıllı bir kız senle çıkmaz ne de olsa ben değildim o ayrı mesele)

S

Silindi_5815

Sadece dediğimi yap! Anlattığın kadarıyla kız zaten sana layık değil senden yukarılara layık görelim bir de tipini.(eh akıllı bir kız senle çıkmaz ne de olsa ben değildim o ayrı mesele)
Bu yoruma 10 like gelirse onun kini 70 like gelirse onunla benim fotoğrafımı paylaşacağım 2 gün önce sinamaya gitmiştik o gün çekildik:d

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.