• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv AroFT07 Serverin Açığını kullanıyor ve sınırsız kit alıyor lütfen bi bakarmısınız

Sürekli nick deiştirip kit alıyor lütfen gereğini yapın
Güzel Taktikmiş.Ama nick değiştirince kit alınmıyor diye biliyorum ben.Ve zaten o nick değiştirme yasak diye biliyorum.Bilgili olan birisine de sorarsan güzel olur.En kısa zamanda zaten cevap gelir.

Güzel Taktikmiş.Ama nick değiştirince kit alınmıyor diye biliyorum ben.Ve zaten o nick değiştirme yasak diye biliyorum.Bilgili olan birisine de sorarsan güzel olur.En kısa zamanda zaten cevap gelir.
aynı sekil arkadasım banlandı dedim zaten ben evet isim aynı olabiliyor ama kücük büyük harf değiştiriyor bug o sekilde

Demekki Cenabet (Mert) te isim değiştirdiğinde böyle kit kasıyomuş PVP-1 de güzel taktikmiş.Helal yine.Böylelerine gereği yapılır merak etmeyin.

lan alsancak33pro [mertibrahim] deilki bu therazzon alsancak33pro yala ortakmış alsancak33pro ya yazık olcak

Demekki Cenabet (Mert) te isim değiştirdiğinde böyle kit kasıyomuş PVP-1 de güzel taktikmiş.Helal yine.Böylelerine gereği yapılır merak etmeyin.
sanmıyorum yetkililer galiba forumla ilgilenmiyor diye biliyorumda adam aldı alcağını 1 aylık iko vip kiti aldı zaten yan carına depolar