ben Skyblock ta iKONIAvIP TIM. kIMSEYE KUFUR eTMEDIM VE DOLANDIRICIL YAPMADIM AYNI ZMAANDA REKLAM DA YAPMADIM VE SURESIZ OLARAK BANLANDIM.BUNUN SEBEBINI CIDDEN COK MERAK EDIYORUM! LUTFEN CABUCAK HESABIN BANINI KALDIRIN YETER ARTIK!
ben Skyblock ta iKONIAvIP TIM. kIMSEYE KUFUR eTMEDIM VE DOLANDIRICIL YAPMADIM AYNI ZMAANDA REKLAM DA YAPMADIM VE SURESIZ OLARAK BANLANDIM.BUNUN SEBEBINI CIDDEN COK MERAK EDIYORUM! LUTFEN CABUCAK HESABIN BANINI KALDIRIN YETER ARTIK!
Anlattıklarınıza göre, sebepsiz bir şekilde ban yemişsiniz.Ancak şöyle bir şey var, bir sorun olmadıkça İkonia Network gereksiz ban atmaz, atsa da sınırsız atmaz.O yüzden bir süre beklemeniz gerekiyor.Yeni bir hesap açın (geçici olarak) ben yetkiliyi yönlendiriyorum. @Eren || TheRazorGod
Nedense böyle olaylar hiç benim başıma gelmiyor veya oyun içinde bir tanıdığımın ya bilmeden yanlış birşey yapmışsındır yada yanlış kişiye ip ban atmışlardır , he bu arada türkçeni biraz daha geliştirmeni tavsiye ediyorum,anlayana kadar 2 dakika geçti .
Nedense böyle olaylar hiç benim başıma gelmiyor veya oyun içinde bir tanıdığımın ya bilmeden yanlış birşey yapmışsındır yada yanlış kişiye ip ban atmışlardır , he bu arada türkçeni biraz daha geliştirmeni tavsiye ediyorum,anlayana kadar 2 dakika geçti .
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.