QWDHJUQWIKOLQWŞTWQQTIKOL BEN MCDE PROYUM MU DİYORUM QWJDKFWQLŞGFQGWQKGWQYHGPŞWQYQWYKL ALLAHIM SEN BUNLARA BEYİN VER .QWED.QW. BIRAKIRSAN BIRAK BİZ NAPALIM UMRUMUZDA MI SENCE BİRİSİ DE LAF SOKMAK İÇİN EVEĞĞĞT DER ŞİMDİ QWJDKWQLTQTQWETŞ. Git işine bırakırsan bırak kimsenin umrunda değilsin
Ekli dosyayı görüntüle 5562
İstersen bakma bu konuya seni zorlayan mı var? Kusura bakma. Eğer benimle ilgili bir problemin varsa bu senin problemindir. Yukarda mavi bir çember görüyorsun dimi kolun yok bari gözün olsun. Ama maalesef ben kapıyı göstereceğim yerde anlayış gösterdim. İlk cümleye tekrardan dikkatli bak. Ayrıca imzama bakarsan nasıl biri olduğumu anlarsın tabi senin beynin varsa.
Konunun yanlış yerlere uzaması ve bu uzama yanlış konuda olması çok saçma :/ Ve ayrıca bırakıcak olan ise daha foruma yazmasın bakın gerçekten ilgi isteyen serverde adam gibi davranıp ilgisini alsın, istemiyorsa çekip gitsin uzatmasın!!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.