Şikayet edilen kişi: xMuzluSut Şikayetin sebebi: Küfür Şikayet ile ilgili görseller:
Görkem || simo Yetkili 1 Haziran 2018 #1 Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 410 Beğeniler 1.023 Puanları 181 Konum İstanbul 1 Haziran 2018 #1 Şikayet edilen kişi: xMuzluSut Şikayetin sebebi: Küfür Şikayet ile ilgili görseller:
AyPrensi__ Artık o değil... 1 Haziran 2018 #2 Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 17 Beğeniler 50 Puanları 11 1 Haziran 2018 #2 EggWars'ın Yetkili Editor'ü Bu Konu İle İllgilenecektir @Eyüp || WhatToMe_
BroAnilBro Süper Üye 1 Haziran 2018 #3 Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 353 Beğeniler 243 Puanları 126 Konum Brotistan Cumhuriyeti 1 Haziran 2018 #3 Genel Editör Bey Buraya Bakabilirmi Halledilsin de Bitsin Bu Olay @AmIMad_ ve @Eyüp || WhatToMe_
LelLulXD Don't look at me 1 Haziran 2018 #4 Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 0 Beğeniler 7 Puanları 0 Konum Don't look at me 1 Haziran 2018 #4 BroAnilBro' Alıntı: Genel Editör Bey Buraya Bakabilirmi Halledilsin de Bitsin Bu Olay @AmIMad_ ve @Eyüp || WhatToMe_ Genişletmek için tıkla ... Dostum @AmIMad_'in durumlarına bakmıyorsun galiba? Bir süre pasif kalacağım dedi. İlgilenmesi gerekenin @Eyüp || WhatToMe_ olduğunu düşünüyorum.
BroAnilBro' Alıntı: Genel Editör Bey Buraya Bakabilirmi Halledilsin de Bitsin Bu Olay @AmIMad_ ve @Eyüp || WhatToMe_ Genişletmek için tıkla ... Dostum @AmIMad_'in durumlarına bakmıyorsun galiba? Bir süre pasif kalacağım dedi. İlgilenmesi gerekenin @Eyüp || WhatToMe_ olduğunu düşünüyorum.
E Eyüp || despa Yönetim 3 Haziran 2018 #5 Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 1.314 Beğeniler 11.956 Puanları 722 3 Haziran 2018 #5 Selam, ekran görüntüsünde küfür edildiği tespit edildi. Gerekli ceza uygulanacaktır. http://www.konyacraft.com/rapor-286 adresinden detaylı inceleme yapabilirsiniz. LelLulXD' Alıntı: Dostum @AmIMad_'in durumlarına bakmıyorsun galiba? Bir süre pasif kalacağım dedi. İlgilenmesi gerekenin @Eyüp || WhatToMe_ olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Gerekli cevabı düzgün bir şekilde verdiğiniz için teşekkür ederim.
Selam, ekran görüntüsünde küfür edildiği tespit edildi. Gerekli ceza uygulanacaktır. http://www.konyacraft.com/rapor-286 adresinden detaylı inceleme yapabilirsiniz. LelLulXD' Alıntı: Dostum @AmIMad_'in durumlarına bakmıyorsun galiba? Bir süre pasif kalacağım dedi. İlgilenmesi gerekenin @Eyüp || WhatToMe_ olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Gerekli cevabı düzgün bir şekilde verdiğiniz için teşekkür ederim.