• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv Türk Bayrağına küfür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berke1601

Rodrik Forrester
SS'leri diyoru 2018-06-12_05.13.09.png m başka bişi demiyorum

Cir0x

Aktif Üye
/ss komutu kullanmayı öğrenmelisiniz derken ?
Onun öğrenelecek bir tarafı yok./ss İsim yazıp SS alıp forum'a atılacak.Başka birşey yok.Ayrıca gerekli açıklamayı herkes yapmış.Sizin tekrardan yapmanıza gerek yok.
Dediğimi anlamadan yorum yazıyorsun. Arkadaş F2 İle fotoğraf çekmiş bu yüzden böyle birşey yazdım yazı fontunuda lütfen değiştir kör oluyorum.

Selam, sunduğunuz kanıtların yeterli olmadığını fark ettim.Bu gibi durumlarda İsim&Tarih kontrolünü yapmalısınız.İsim&Tarih kontrolünü "/ss isim" komutuyla yapabilirsiniz.Konu geçerli bir kanıt sunulamayacağı gerekçesiyle kilitlenmiştir.

Screenshot_9.png
Bu özel mesaj İkoniaNetwork Ekibine 12 Haziran 2018 tarihinde 22.04'de @berke1601 tarafından yazıldı.
Bunu buraya yazdım çünkü gerekli açıklamaları yapacağım.

İlk olarak kutsal değerlere her türlü hakaret affedilemeyecek türden bir suçtur.
Yasalarla dahi korunmaya çalışılmış değerleri tabiiki biz de koruyacağız!
Lakin İkoniaNetwork ekibinin aldığı bazı kararlar emsal niteliğinde kanun sayılabilir.

Bu gibi durumlarda oyunu değiştirebilme özelliklerine sahip yazılımlara karşı alınan önlemler vardır.
Herhangi bir mod veya daha farklı yazılımlar ile gerçeklik taşımadığı halde gerçek görünebilecek fotoğraflar geçersiz sayılır.
Nitekim bu fotoğrafın gerçeklik taşıyıp taşımadığını sadece "/ss" komutu ile anlayabiliriz.

Hem bunun üzerine 24 saat içinde yetkililer tarafından kontrol edilmesine rağmen,
"Neden konyacraft yetkilileri ss çektiğim halde takmaz insanlar?" demek bize yapılan bir haksızlıktır.

Bir kez daha,
@AmIMad_ ve diğer tüm editörlerimize sıkılmadan görevlerinin başında olduklar için teşekkür ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...