Efsanevi Üyelik kısmı IkoniaNetwork e destek olmaları için açtıysanız eğer lafım yok
. Arsa Kuralları Vipleri Aldırmaya Teşvik Olduğunu Biliyorum Ama Builderlar İçin Gereksiz :/ Yani birinin önümde durmasını takmam şahsen
.
Okeanos Kısmı RPG Tarzında Bir Özellik Olduğunu Söylemişsiniz Anlıyorum. Lakin Siz Akademi Tarzında Bir Ct 1 açmayacak mıydınız ? Ne Ara Rpg ye Karar Verdiniz ?.
WE Komutları İngilizce Olabilyorsa Sıkıntı yok o zaman .
Oyunculara 4 Tane Arsa Verdiğinizde hepsini Alır Ama Boş Kalır Demişsiniz. Bende Diyorum ki Rütbe Sistemi Getirin. Sonuçta Burası Bir Akademi Olacaksa Buildi İyi Olanlar Rütbe Atlar Rütbe Atladıklarında Daha Çok Arsa Kullanma Hakkı Gelir Bu Sayede Boş Kalmazlar.
Not: Bakın Sizden İstediğim Üç Şey Var. Ct-1 i tamamen build odaklı yapın hiçbiryerde arsa sohbet dahil rp yasak olsun builde yardımcı eklentiler getirin. Ct 2 yide tamamen rp odaklı yapın bu sayede kimse birbirinin işine karışmaz. hatta ct 1 deki arsa sohbeti ct 2 ye koyun. Diğer İsteğimde Lütfen Ama Lütfen Ct 1 e Rütbe Sistemini Getirin. Diğer İsteğimde Yetkili Alımları Bu Sayede Rütbe Sistemi Kullanılabilir Ve Mimarlar Oyunculara Build Dersleri Verebilir
Umarım Dikkate Alırsınız