Hero3333 adlı şahıs ben de dahil baya kişiye özelden iğrenç şeyler yazdı. Zorla takıma girip oyunu bozdu. Amacının kışkırtma olduğunu kendi de söyledi keşke orayı ss alsaydım.
Hero3333 adlı şahıs ben de dahil baya kişiye özelden iğrenç şeyler yazdı. Zorla takıma girip oyunu bozdu. Amacının kışkırtma olduğunu kendi de söyledi keşke orayı ss alsaydım.
Yalnış anlamanı istemiyorum ama gerçekten çok boş bir konu olmuş diyebilirim. Nedeni ise ;
Bu kadar küçük küfürlerle uğraşmayın,rahatsız oldu isen ona karşı hiçbirşey diyemem saygım var ama ben kendi öz düşüncemi seninle paylaşıyorum.Üstelik sunucuda "İgnore" mevcut...
Yalnış anlamanı istemiyorum ama gerçekten çok boş bir konu olmuş diyebilirim. Nedeni ise ;
Bu kadar küçük küfürlerle uğraşmayın,rahatsız oldu isen ona karşı hiçbirşey diyemem saygım var ama ben kendi öz düşüncemi seninle paylaşıyorum.Üstelik sunucuda "İgnore" mevcut...
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.