• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv hile kullanımı (zAhmet_PVP_)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet_VIP

"ÖLDÜ"
Kullanıcının isteği üzerine hesap donduruldu.
bu arkadaş hile kullandığını kabul etdikden sonra bu el kapa yoksa ss almak zorunda kalırım dedim ve yumurtayımı kırdı bende hile olduğunu anladım video aldım ve tahmin etdiğim gibi hile çıktı lütfen demeyin ki lag var arkadaşa vurdum kımıldamadı buda demek oluyor ki anti knock back, yerinden az bişey kımıldıyor bu da zaten knock backın seviyesini azaltmış ki yakalanmasın ama burda hile kullandığı apaçık belli, buda gerekli kanıtım:

Yandan vuruyor internet sorunlu diyenler varmı :D
İnternet sorunu falan yok.Kendiside itiraf ediyor zaten.Ben ona sorduğum da bana verdiği cevap ''Benim ile çok oynadılar.Sıra bende.Zaten hile açsamda açmasamda atıyor.''
Ayrıca 20 ms'ye ulaşan birisi için internet sorunu olması söz konusu dahi olmaz.Yani fikirlerinizi kendinize saklayınız.İyi Oyunlar...

AmIMad_

Aktif Üye
Selam, sunduğunuz kanıtların yeterli olmadığını fark ettim. Şikayet ettiğiniz kişinin hile olduğunu pek sanmıyorum. İnternetinizin ve oyununuzun yavaş olduğu gerekçesiyle sizde böyle izlenim bırakmış olabilir. Konu geçerli bir kanıt sunulamayacağı gerekçesiyle kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...