Herkese selam ben Yusuf !
Bugün Eggwars sunucusunda olan coin sistemi hakkında bir kaç öneride bulunacağım .
Öncelikle bilmeyenler için coin sistemini biraz açıklayayım .
- Oyunda adam öldürerek , yumurta kırarak veya oyun kazanarak kazanılan puandır.
Kazandığım coinler ne işe yarar ?
- Bu coinler oyun içinde kit almanıza yarar .
Coin sistemini kısaca özetledim . Şimdi de benim önerilerime gelelim .
Bu coinler sadece kit satın almaya yarıyor . Başka hiçbir özelliği yok . Örnek olarak benim şu anda 1.334.925 coinim var . Bu coinler orada ''Süs'' gibi duruyor .Benim tavsiyelerim ise şu şekildedir
:
- Eggwars sunucusuna bir market eklenebilir . O markette eggwars lobisinde bizi havalı yapabilecek bir kaç güzel şapka , pelerin vb. satılabilir . Bu coinler sadece kit satın almaya yarıyor . Başka hiçbir özelliği yok . Örnek olarak benim şu anda 1.334.925 coinim var . Bu coinler orada ''Süs'' gibi duruyor .Benim tavsiyelerim ise şu şekildedir
:
- Coin ile pet alınabilir .
- Aynı şekilde oyun içerisinde coinler ile kılıç , iksir , set vb. eşyalar alınabilir .
- Ayrıca coin gönderme sistemi de eklenmesini isteyeceğim şeyler arasında geliyor .
Benim önerilerim bu şekildedir . Ek olarak siz de önerilerinizi yorumlarda belirtirseniz sevineceğim.
@Eren || TheRazorGod @Ahmet Gelir || agelir3 @Eray || Ruckran @Eyüp || WhatToMe_ @AmIMad_ @KacdebuffTR @OnlyUseBattleAxe
@Eren || TheRazorGod @Ahmet Gelir || agelir3 @Eray || Ruckran @Eyüp || WhatToMe_ @AmIMad_ @KacdebuffTR @OnlyUseBattleAxe
Yazan : @JosephBey