Merhaba, Konyacraft'ın hack korumasına dahil yeni bir video hazırladım. Video mizah amaçlıdır üstelik korumayı bir görün istedim. Yakında düzeltin. Üstelik videoda konyacraft'a yapılmış özel müzik bulunuyor dinleyiniz sesli Video altta!
Merhaba,
Konyacraft'ın hack korumasına dahil yeni bir video hazırladım.
Video mizah amaçlıdır üstelik korumayı bir görün istedim.
Yakında düzeltin. Üstelik videoda konyacraft'a yapılmış özel müzik bulunuyor dinleyiniz sesli Video altta!
Kanka,Türkçe anlıyorum kusura bakma.Tercüman tutamadım bu sefer.Noktayı tekrar koydum fake fotoğraf koyup hava yapıcakken ifşaladığımda başkasınınkini koydum diye laf yiyorum diye sıvışırsın başka bir şey diyecekken.Hiç uğraşamam bana yalancı diyenin yaşadığı saliseden çok yalanı var be yak yak.Yazık oldu.Hadi uzatma.
Kanka,Türkçe anlıyorum kusura bakma.Tercüman tutamadım bu sefer.Noktayı tekrar koydum fake fotoğraf koyup hava yapıcakken ifşaladığımda başkasınınkini koydum diye laf yiyorum diye sıvışırsın başka bir şey diyecekken.Hiç uğraşamam bana yalancı diyenin yaşadığı saliseden çok yalanı var be yak yak.Yazık oldu.Hadi uzatma.
djfıxjıxzjcızjcookdnxkc Komiksin.Zamanın mı değerli? Öhh o yüzden boş tartışma yaratıyorsundur tabii.Ayrıca forumda ''Seviyemi düşürmek istemiyorum.'' diyen kişilerin seviyelerinin düşük olduğunu biliyorsundur yani değil mi? Bunun yanı sıra lütfen fontunu değiştir gözümü alıyor djxxıcxkck.
djfıxjıxzjcızjcookdnxkc Komiksin.Zamanın mı değerli? Öhh o yüzden boş tartışma yaratıyorsundur tabii.Ayrıca forumda ''Seviyemi düşürmek istemiyorum.'' diyen kişilerin seviyelerinin düşük olduğunu biliyorsundur yani değil mi? Bunun yanı sıra lütfen fontunu değiştir gözümü alıyor djxxıcxkck.
Böyle bir şeyi biliyorsan test ettin demek ki diyebilecek bir şeyim yok.Hadi dizini izle sesini zor duyuyorum zaten o kadar altta değilim.Neyse en azından tercümanım var yanımda bu sefer.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.