Açıkcası beğenmedim. Detay yapcam diye fazla kasmışsın modern yapılmaya çalışılmış ama konudan sapılmış fantasye dönmüş ama yaklaşamamış çok karışık bir build olmuş ve detayları göz yoruyor. BİZİMLE DİYILSİĞN
Açıkcası beğenmedim. Detay yapcam diye fazla kasmışsın modern yapılmaya çalışılmış ama konudan sapılmış fantasye dönmüş ama yaklaşamamış çok karışık bir build olmuş ve detayları göz yoruyor. BİZİMLE DİYILSİĞN
Dürüst olmak gerekirse benim naçizane görüşüm, tabii ki benim bakış açısından farklı düşünen kimseyi rencide etmeden, ama aynı zamanda bu konuyu farklı bir bakış açısı ile değinmeye çalışarak ve benim gibi her birinizin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediğimi unuttuğumu düşünüyorum
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.