Merhaba , @0yUnCuPr0-27 ile sizin hesabınızın aynı kişi tarafından yönetilmediğini doğrulamadan ikinizi de çekilişe dahil edemem. Kul hakkına girmek istemezsiniz değil mi ?
@JosephBey onların sözüne gelme sende. belki de katılanlardan 2'si aynı hesaptır. sen asıl beni çekilişe almazsan kul hakkına girersin. nasıl doğrulamamızı bekliyorsun ayrıca anlamadım.
Merhaba , @0yUnCuPr0-27 ile sizin hesabınızın aynı kişi tarafından yönetilmediğini doğrulamadan ikinizi de çekilişe dahil edemem. Kul hakkına girmek istemezsiniz değil mi ?
JosephBey, sen bana daha önceden VIP çekilişinde kredi vermiştin. Neyse, bunu niye söylediğimi bilmiyorum da PantolonluMaymun benim abim. @Eren || TheRazorGod 'a sorabilirsin. O anlayabilir. Aynı IP fakat o benim abim olur.
10 Şubat 2019 günü açıklanması planlanan çekiliş sonuçları 9 Şubat 2019 gününe alınmıştır. Saat 14.30'dan sonra çekilişe kimse alınmayacaktır , 15.00'da çekiliş sonuçları açıklanacaktır. Ayrıca @0yUnCuPr0-27 ve @PantolonluMaymun_ çekilişe dahil edilmiştir.
10 Şubat 2019 günü açıklanması planlanan çekiliş sonuçları 9 Şubat 2019 gününe alınmıştır. Saat 14.30'dan sonra çekilişe kimse alınmayacaktır , 15.00'da çekiliş sonuçları açıklanacaktır. Ayrıca @0yUnCuPr0-27 ve @PantolonluMaymun_ çekilişe dahil edilmiştir.
Çekiliş 19 kişi ile yapıldı . Çekilişe katılan herkese teşekkür ediyorum . Çekilişi kazanan kullanıcı bana 2 gün içerisinde forum veya discord üzerinden ulaşmazsa çekiliş tekrarlanacaktır. Bir başka çekilişte görüşmek üzere NOT : Video kalitesi için üzgünüm , acele ile hazırlandı.
Çekiliş 19 kişi ile yapıldı . Çekilişe katılan herkese teşekkür ediyorum . Çekilişi kazanan kullanıcı bana 2 gün içerisinde forum veya discord üzerinden ulaşmazsa çekiliş tekrarlanacaktır. Bir başka çekilişte görüşmek üzere NOT : Video kalitesi için üzgünüm , acele ile hazırlandı.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.