senide bilenler var cicişim senin ne oldugunu belli adam kendini savunuyor sen laf diyosun sen git ben ce adamlığı savunmaya çalış belki savununca adam olduguna inanırız (ayrıca adam çoktan hileyi bıraktı sen hala ne boş yapıyorsun)
Beni bilen yok kanka.Tamamen anonimim burada.Sesimi bile duyan olmadı rahat ols en.Hileyi bırakmış olması iyi birisi olduğu anlamına gelmez.Birini öldürüp arasından 6 yıl geçtiğinde tutuklansan oho öldürmeyi bıraktım 6 yıl geçti mi diyeceksin ? İsmine baktıkça zaten içimdeki anlatma isteğini kaçırıyorum benden bu kadar.
Beni bilen yok kanka.Tamamen anonimim burada.Sesimi bile duyan olmadı rahat ols en.Hileyi bırakmış olması iyi birisi olduğu anlamına gelmez.Birini öldürüp arasından 6 yıl geçtiğinde tutuklansan oho öldürmeyi bıraktım 6 yıl geçti mi diyeceksin ? İsmine baktıkça zaten içimdeki anlatma isteğini kaçırıyorum benden bu kadar.
evet newsin ama o zamanlar arkadaştık mesela KatilKing'de ss atabilirm bi sunucuda arkadaşımdı ama onu 4-5 kere üst üste yenince diklenmeye başladı sizin gibilere hiç vakit ayirmak istemiyorum aslında Dispacth'da bi ara dc de ekliydi silmişti yani satın falan ama sonra geri dönüp artistlik yapmanıza gerek yok arkadaş olmadığım insandan neden bir şey isteyeyim demek ki arkadaşmışız o zaman ve öyleydik de
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.