Mr_Flyaway adlı oyuncu Skyblock marketinde yanlışlıkla düşürdüğüm "Ejder Kılıcı" 'nı çalmış. Çaldığınıda Kabul Etmiştir. Gerekli İşlemin Yapılmasını Acilen İsterim.
m. Buyrun Kanıt
Eşyaların kaybolmasından iKonia Network sorumlu değildir. ''Satın alma sözleşmesi''ni okumanı tavsiye ederim. EDİT:Özür dilerim yeni farkettim.Sanırsam satın alma sözleşmesini değiştirmişler...''Kaybolan eşyalardan iKonia Network sorumlu değildir'' gibi bir madde vardı fakat kaldırılmış.Destek talebi açarsanız sanırsam sorununuzla ilgileneceklerdir.
Eşyaların kaybolmasından iKonia Network sorumlu değildir. ''Satın alma sözleşmesi''ni okumanı tavsiye ederim. EDİT:Özür dilerim yeni farkettim.Sanırsam satın alma sözleşmesini değiştirmişler...''Kaybolan eşyalardan iKonia Network sorumlu değildir'' gibi bir madde vardı fakat kaldırılmış.Destek talebi açarsanız sanırsam sorununuzla ilgileneceklerdir.
Evet böyle çok güzel olmuş ve altta ufak bir Ahmet abiden not var Ama kaan böyle bir not var bakın.
Ürün satın almadan önce alacağınız ürüne bağlı olarak gerekli hazırlıkları yapmak sizin sorumluluğunuzdur. Spawner, Edit, Özel Eşya gibi şeyler satın alırken Envanterinizde yeteri kadar boş alan bulundurmalısınız. Aksi takdirde ürün teslim edilmez/Eksik teslim edilir. Bu sizin sorumluluğunuzdadır. Bu durumda asla hiçbir işlem yapılmaz.
Ürün satın alırken ilgili sunucuda çevrimiçi olmalısınız. Aksi takdirde ürün teslim edilmez/Eksik teslim edilebilir. Bu durumda asla hiçbir işlem yapılmaz.
Önceden birisi daha böyle bir görsel atmıştı fakat görüntüde kendisinin adı %100 şekilde gözükmediği için yetkili editör müdahale etmemişti.Sanırsam buna da etmezler.
Pitman92 kardeşim yapılabilcek hiçbirşey yok destek talebi açsan bile yant gelmez benim hesabım çalınd e posta olmasına ramen cevap gelmedi Bir buçuk aydr bekliyorum ikona Skyblockla ilgilenmiyor
Pitman92 kardeşim yapılabilcek hiçbirşey yok destek talebi açsan bile yant gelmez benim hesabım çalınd e posta olmasına ramen cevap gelmedi Bir buçuk aydr bekliyorum ikona Skyblockla ilgilenmiyor
Forum üzerinde yetkili bulunmadığı için müdahale edilmiyor.Ayriyeten hesabının çalınması en başta senin suçun, iKonia Network bu konularda en ufak bir sorumluluğa sahip değildir.
Forum üzerinde yetkili bulunmadığı için müdahale edilmiyor.Ayriyeten hesabının çalınması en başta senin suçun, iKonia Network bu konularda en ufak bir sorumluluğa sahip değildir.
AmIMad_ evet ilk başta hesabı çaldırtmam benim suçum kabul ediyorum fakat hesabımın e postası olmasına ramen bana yardım edilmemesi ve destek talebimin nerdeyse 1 aydır yanıtlanmaması ben çıldırtıyor.
AmIMad_ evet ilk başta hesabı çaldırtmam benim suçum kabul ediyorum fakat hesabımın e postası olmasına ramen bana yardım edilmemesi ve destek talebimin nerdeyse 1 aydır yanıtlanmaması ben çıldırtıyor.
Dediğinde hak veriyorum fakat bir yetkili olmadığım için yardımcı olamam.Yetkililer bu süreç içerisinde editör alacakların haber etmişlerdi.Umarım alırlar.
Bak kardeşim hesabımın çalınmasının üzerinden 2 ay geçti belki evet itemlerin kaybolması hesapların çalınmasından sorumlu değil ama e posta olduğu halde yardım etmeliler çünkü ben bu servera para yatrıdım ve karşılığını alamadım iyi forumlar...
Bak kardeşim hesabımın çalınmasının üzerinden 2 ay geçti belki evet itemlerin kaybolması hesapların çalınmasından sorumlu değil ama e posta olduğu halde yardım etmeliler çünkü ben bu servera para yatrıdım ve karşılığını alamadım iyi forumlar...
E posta varsa sufreni geri kurtarma yapmalısın e posta sifreni bilmiyirsan unutuysan yapacak birsey yok hesabin sahibi oldunu kanitlayip desteke ticket atabilirsin
E posta varsa sufreni geri kurtarma yapmalısın e posta sifreni bilmiyirsan unutuysan yapacak birsey yok hesabin sahibi oldunu kanitlayip desteke ticket atabilirsin
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.