Şok şok şok efsane küfürler üstelik sebepsizce! Aglayın beyler elimde daha 17 ss var dua edin en fazla 10 tane yükleniyo her neyse Beyaz ben seni sevdim ss ini atmıyom qalp at <3 he ondan sonra bir kaç kişi daha var da ss lerini alamadım bi de bunlardan KaganAltn var hşşt knk sa lan qweqwe neyse seviyom seni ciddileşelim ***** demesinler he ok bunlar sebepsizce ana bacı giriyolar ErenRyz diyoki sövün diyo bunun adamları sövüyo onları kullanıyo neden kendisi banlanmasın çakalll xD neyse sebeplerini soruyorum susuyo 2 yıl sonra cevap veriyo bu server açıyo aga cım serverini paylaşıyo onun serverinde ben elmaslarını çaldım diyeymiş :O 2.uyarıda banlıcam seni diyo ki banlamış 2.uyarıyı soruyom /afk yazıyo xD bunlara bi ceza vermek gerek fotoğraflara bakın daha elimde 17 tane daha var size yapsalar ne düşürdünüz ben sutum sadece VEL@ yazdım haklıyım abisi laf yok ceza isitoyurm saygılarımla. (Hşşt renksiz yiyosa at diyodun sana gelsin)
Renksiz= CleverPanic
ErenRyz= ErenRyz
MrPikachu= ???
AmIMad_= buda onlardan ama bu erenin serverinde **** yapıyo ikonyada değil o yüzden NP
(Başka varmı hatırlamıyorum sorry )
AuroRix Saygılarımla...
Renksiz= CleverPanic
ErenRyz= ErenRyz
MrPikachu= ???
AmIMad_= buda onlardan ama bu erenin serverinde **** yapıyo ikonyada değil o yüzden NP
(Başka varmı hatırlamıyorum sorry )
AuroRix Saygılarımla...
Ekli dosyalar
-
164,2 KB Görüntüleme: 37
-
165,8 KB Görüntüleme: 34
-
226,7 KB Görüntüleme: 33
-
220,5 KB Görüntüleme: 30
-