• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv Arda_Sureyya09 Hakkında 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda.PNG arda.PNG
SAYIN KONYACRAFT YETKİLİLERİ :

Şahıs kendi hesabına 7 gün ban yemiş ama hala akıllanmıyor birden fazla hesap açarak küfür ediyor skywars gibi yerlerde karşılaşıyorum ss alıyorum foruma atıyorum hala küfür ediyor. Birde bana eğer 15 kredi konyacrafta yatırırsam hesabının 7 gün içerisinde değil 1 dakika içerisinde açılacağını söyledi eğer bu forum bu böyleyse kimsenin hakkını ahını üstünüze almayınız bu şahıs küfür ediyorsa bu kişi kaç lira öderse ödesin o banın kalkmaması lazım eğer dediği dogru değilse sahtekarlıktan Arda_Sureyya09 hesabının cezasının arttırılmasını talep ediyorum SAYGILAR.

XCILGINX

Süper Üye
SAYIN KONYACRAFT YETKİLİLERİ :

Şahıs kendi hesabına 7 gün ban yemiş ama hala akıllanmıyor birden fazla hesap açarak küfür ediyor skywars gibi yerlerde karşılaşıyorum ss alıyorum foruma atıyorum hala küfür ediyor. Birde bana eğer 15 kredi konyacrafta yatırırsam hesabının 7 gün içerisinde değil 1 dakika içerisinde açılacağını söyledi eğer bu forum bu böyleyse kimsenin hakkını ahını üstünüze almayınız bu şahıs küfür ediyorsa bu kişi kaç lira öderse ödesin o banın kalkmaması lazım eğer dediği dogru değilse sahtekarlıktan Arda_Sureyya09 hesabının cezasının arttırılmasını talep ediyorum SAYGILAR.
Bunu diğer konuda yazabilirdin amaç?

AMACIM BU GÖNDERİNİN YÖNETİCİ YADA MODERATÖR GÖRSÜN DİYE GEÇ GÖRÜYORLAR BAZEN ONUN İÇİN OKUYAN ANLAR ZATEN NE DİYİP NE DEMEDİĞİMİ

XCILGINX

Süper Üye
AMACIM BU GÖNDERİNİN YÖNETİCİ YADA MODERATÖR GÖRSÜN DİYE GEÇ GÖRÜYORLAR BAZEN ONUN İÇİN OKUYAN ANLAR ZATEN NE DİYİP NE DEMEDİĞİMİ
Diğer konuda yazmalıydın bence her konuya bakamıyorlar. ArdaSureyya09_Hakkında

BAKIP BAKMAMALARI DEĞİL BU ŞAHISIN HADDİNİ AŞMASI AMACIYLA BURAYA ATTIM ÇÜNKÜ BENİM ATTIĞIMDA BANA EĞER BU KİŞİYİ UYARINIZ GİBİ MESAJLAR SÖYLEDİLER BENDE UYARDIĞIM HALDE YAPTIĞI İÇİN BURAYA ATMAK ZORUNDA KALDIM...
CAN_KİNGN
İYİ GÜNLER DİLERİM ...

Merhaba!

İlk olarak, 15 kredi karşılığında banınız 1 kereye mahsus açılma olayı evet var.Ancak bu sistemin amacı kişinin hatasını farkedip, bir daha kuralları ihlal etmemesini sağlamaktır.

Yan hesap konusunda, kişi ceza alacaktır.Yetkiliye bildiriyorum.

İyi günler!

Merhaba, ekran görüntüsünde küfür kullanıldığı tespit edilmiştir. Gerekli ceza uygulanacaktır.
http://www.konyacraft.com/rapor-228 adresinden detaylı inceleme yapabilirsiniz.

Olayda ismi geçen şahısa gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
Detaylı bilgi için!
Zaten konu yazarı bahsediyor. Dün açılan konuya cevap olarak @Eren || TheRazorGod gerekli cezanın uygulandığını söylemişti.

Merhaba!

İlk olarak, 15 kredi karşılığında banınız 1 kereye mahsus açılma olayı evet var.Ancak bu sistemin amacı kişinin hatasını farkedip, bir daha kuralları ihlal etmemesini sağlamaktır.

Yan hesap konusunda, kişi ceza alacaktır.Yetkiliye bildiriyorum.

İyi günler!
Merhaba, konu editörleri ilgilendiriyor. Editörler zaten yapabilecekleri her şeyi yaparak gerekli cezanın uygulanmasını sağlıyor. Bir daha ki sefere kendinizi yormayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...