I _ItzNightmare_ Süper Üye 27 Haziran 2019 #1 Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 131 Beğeniler 128 Puanları 74 27 Haziran 2019 #1 Şikayet edilen oyuncu: Cenabet Şikayet eden oyuncu: _ItzNightmare_ Şikayet sebebi: Argo kelime kullanımı Gerekli kanıtım: Tıkla Ek olarak yorumum: Ekran görüntüsü bana ait değil.
Şikayet edilen oyuncu: Cenabet Şikayet eden oyuncu: _ItzNightmare_ Şikayet sebebi: Argo kelime kullanımı Gerekli kanıtım: Tıkla Ek olarak yorumum: Ekran görüntüsü bana ait değil.
Görkem || simo Yetkili 27 Haziran 2019 #2 Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 410 Beğeniler 1.023 Puanları 181 Konum İstanbul 27 Haziran 2019 #2 Merhabalar, şikayet konunuz prosedüre uymadığı için reddedilmiştir.Bu sabah itibariyle /ss komutu tüm sunucularda aktifleştirilmiştir.Argo Bildirim Prosedürü hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.
Merhabalar, şikayet konunuz prosedüre uymadığı için reddedilmiştir.Bu sabah itibariyle /ss komutu tüm sunucularda aktifleştirilmiştir.Argo Bildirim Prosedürü hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.