• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Bakın Artık Su sw ye Ve Foruma!!!! YETERRRRR

NE SW YE GİRDİNİZ VAR NEDE FORUMA.OYUNDA ARKADASIMA KILIÇ VE YAYIMI ATARKEN EŞYALARIM YERDEN SİLİNDİ KİM VERCEK O EŞYALARI OYNA GİRMEYEN KURUCULARMI ADMİNLERMİ BEN BÖYLE BOKTAN BİR SİSTEM GÖRMEDİM EŞYALARIN SİLİNCEĞİ ZAMAN UYARI VERMEDEN VE ZAMAN BELİRTMEDEN SİLİYOR.SW DE TANIDIĞIM SKYLORDLAR VE VİPLER VAR KİMSİNİN PARAYLA ALDIĞI EJDERİ KİMİSİN P4 SETİ GİTTİ KUFURDEN ADAM BANLICIZANIZA GERÇEK SORUNLARLA İLGİLENİN.İKİ GÜN ÖNCE FAST BOW KULLANMADIĞIM HALDEN SW DEN ATILDIM BUNUN HAKKINDA Bİ KONU AÇMAMIM SEBEBİDE GERİ GİREBİLMEM VE KALCI OLARAK BANLANMAMAMDIR ANCAK BU SON YAŞADIĞIM OLAY SINIR NOKTASIDIR.ŞU SORUNU ARTIK ÇOZUN...YERE ATILAN HER İTEM İÇİN AYRI BİR SANİYE TUTULSUN 45 SANİYE..

AmIMad_

Aktif Üye
NE SW YE GİRDİNİZ VAR NEDE FORUMA.OYUNDA ARKADASIMA KILIÇ VE YAYIMI ATARKEN EŞYALARIM YERDEN SİLİNDİ KİM VERCEK O EŞYALARI OYNA GİRMEYEN KURUCULARMI ADMİNLERMİ BEN BÖYLE BOKTAN BİR SİSTEM GÖRMEDİM EŞYALARIN SİLİNCEĞİ ZAMAN UYARI VERMEDEN VE ZAMAN BELİRTMEDEN SİLİYOR.SW DE TANIDIĞIM SKYLORDLAR VE VİPLER VAR KİMSİNİN PARAYLA ALDIĞI EJDERİ KİMİSİN P4 SETİ GİTTİ KUFURDEN ADAM BANLICIZANIZA GERÇEK SORUNLARLA İLGİLENİN.İKİ GÜN ÖNCE FAST BOW KULLANMADIĞIM HALDEN SW DEN ATILDIM BUNUN HAKKINDA Bİ KONU AÇMAMIM SEBEBİDE GERİ GİREBİLMEM VE KALCI OLARAK BANLANMAMAMDIR ANCAK BU SON YAŞADIĞIM OLAY SINIR NOKTASIDIR.ŞU SORUNU ARTIK ÇOZUN...YERE ATILAN HER İTEM İÇİN AYRI BİR SANİYE TUTULSUN 45 SANİYE..
Saniye zaten tutuluyor? Ben oyun içersinde hiç öyle bir şey yaşamadım çünkü sohbet kısmına göz atıyorum ve silinip silinmeyeceğini kontrol ediyorum bu konuda sorumluluk yetkililinin değil oyuncunundur.

Peki Sevgili Kardeşim servere hiç girdinmi aktif bi oyuncumusun tek ben yaşamıyorum bu olayı yukardaki yazımdada belirttiğim gibi kimisinin para verip aldığı ejderi gidiyor kimisinin setleri chet kısmını bende kontrol ediyorum ancak sureler belli aralıklarda olduğu ve silindiğinde silindi diye bi yazı gelmediği için bu konudan şikayet ediyoruz biz!Agelir3 TheRazorGood vs onlar bu serverin kurucusu her item için 45sn saydırabilirler bence tum itemler yerine her item için 45sn!

AmIMad_

Aktif Üye
Peki Sevgili Kardeşim servere hiç girdinmi aktif bi oyuncumusun tek ben yaşamıyorum bu olayı yukardaki yazımdada belirttiğim gibi kimisinin para verip aldığı ejderi gidiyor kimisinin setleri chet kısmını bende kontrol ediyorum ancak sureler belli aralıklarda olduğu ve silindiğinde silindi diye bi yazı gelmediği için bu konudan şikayet ediyoruz biz!Agelir3 TheRazorGood vs onlar bu serverin kurucusu her item için 45sn saydırabilirler bence tum itemler yerine her item için 45sn!
2 yıldan uzun süredir sunucudayım ve az bir şey dahi olsa oynadım skyblock sunucusunda, attığın zaman süre sayıyor ve silinme gibi en ufak bir durum bile olmuyor(du) ama sen yine de diyorsan ben şikayetçiyim TheRazorGod, Ruckran, Agelir'e hatta yeni editör olan KimkiO'ya bile bildirebilirsin sorunu o da yetkili kişilere bildirir.

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.