• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv BUG YAPARAK SINIRSIZ KİT ALIYORLAR

Bu yapılıyor evet.Ama video gerekli ss yeterli kanıt değil.MrLostKing zaten dolandırıcı tarzı birşey kaç kere demir golem sp satıyorum derken en az 10 kişiyi kandırdı p5 p4 ikonia vip setleri hard vip setleri yani birçok şey isteyip golem sp'yi vermiyor.

Bu yapılıyor evet.Ama video gerekli ss yeterli kanıt değil.MrLostKing zaten dolandırıcı tarzı birşey kaç kere demir golem sp satıyorum derken en az 10 kişiyi kandırdı p5 p4 ikonia vip setleri hard vip setleri yani birçok şey isteyip golem sp'yi vermiyor.
Ek olarak, destek talebini siz www.konyacraft.com adresinden açabilirsiniz.
(Ancak burada açılmasına gerek yok.)

bug yapımının kanıtı var yetkilliler paneli incelerse anlarlar zaten bu sslerin yeterli oldugunu düsünüyorum aynı durumdan arkadasım banlanmıstı

sabahtan belli adını değiştirip kitini alıyor ve set kasıyor bunun bi sonu gelmeli artık AroFT07 nin banlanması kesindir