• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv Enddragon10 Mesaj Spam !

Enddragon10.png Şikayet Edilen = Enddragon10
Sebep = Mesaj Spam

Gereğini Yapınız Dileğimle İyi Oyunlar :) ....

Son düzenleme:

XCILGINX

Süper Üye
Son düzenleme:

FerdiOfficial

Editör Adayı
E OZAMAN CHATİ RAHATSIZ ETSİN YAZDIGIMIZIN Bİ ANLAMI KALMASIN BU SERVERDE SADECE MESAJ SPAM YAPANLAR YOK SEN O SPAMI TEKRARLASAN SENİ UYARIYOR ZATEN

XCILGINX

Süper Üye
E OZAMAN CHATİ RAHATSIZ ETSİN YAZDIGIMIZIN Bİ ANLAMI KALMASIN BU SERVERDE SADECE MESAJ SPAM YAPANLAR YOK SEN O SPAMI TEKRARLASAN SENİ UYARIYOR ZATEN
Sanırım anlamıyorsun dostum adam kötü bir amaçla spam yapmamış arkadaşını çağırmak için yapmış ve bidaha yapmicaktır büyük ihtimal.

XCILGINX KARDEŞİM YORUMLARINA SAYGI DUYUYORUM SENDE HAKLI OLABİLİRSİN AMA YAPIP YAPMAYACAGINI BİLEMESSİN TARTIŞMAYA GEREK YOKTUR GEREĞİNİ YAPLARLAR ZATEN MERAK ETMEYE GEREK YOK

XCILGINX

Süper Üye
XCILGINX KARDEŞİM YORUMLARINA SAYGI DUYUYORUM SENDE HAKLI OLABİLİRSİN AMA YAPIP YAPMAYACAGINI BİLEMESSİN TARTIŞMAYA GEREK YOKTUR GEREĞİNİ YAPLARLAR ZATEN MERAK ETMEYE GEREK YOK
SS' teki spam kötü birşey değildir reklam vb şeyler içerirse gereği yapılır iyi günler.

Son düzenleme:
S

Silindi_5815

Bak dostum spam kötü birşey değildir reklam vb şeyler içerirse gereği yapılır iyi günler.
Kardeşim anlamıyorsun galiba, spam yapmak her yerde yasaktır bunun neyi kötü değil spamda verilecek ceza 2 saat tekrar olursa 24 saat gene olursa 30gün döngü yeniden başlar sonrasında.

XCILGINX

Süper Üye
Kardeşim anlamıyorsun galiba, spam yapmak her yerde yasaktır bunun neyi kötü değil spamda verilecek ceza 2 saat tekrar olursa 24 saat gene olursa 30gün döngü yeniden başlar sonrasında.
Ben ss'teki spamdan bahsediyorum kötü bir amaçla yapılmış bir spam değil.