Hepsiburada alışveriş sitesini tavsiye ediyorum. (Üye olmadan alışveriş yapmanı tavsiye etmem. Üye olduktan sonra siparişlerini üyeliğinle beraber verirsen senin için daha kolay olur. Kargo takibini daha kolay şekilde yaparsın, kargonda oluşacak sorunda iade oluşturduğunda bu işlem daha kolay oluyor.)
Bu zamana kadar bir-çok kez alışveriş yaptım ve siparişimde hiçbir arıza ya da kötü ürünle karşılaşmadım. Olası durumda iade durumu olsun bu konuda da hiç-bir sorun yaşamadım. En son iade ettiğim ürünün para iadesi bile 2-4 gün arasında hesabıma ulaştı. Bu zamana kadar sorun yaşamadıysam daha da yaşamam herhalde. Alış-veriş yapacaksan eğer, üye olmanda fayda var.
Buraya önceden yapmış olduğum birkaç sipariş geçmişimi bırakayım.
• Yaptığım siparişler:
Tıkla!
• Yaptığım iade:
Tıkla!
(İade sebebim bilgisayara aldığım şarj cihazının bilgisayarıma uymamasıydı. Bu nedenle iade etmiştim. Ürün iade talebi oluşturduktan sonra bana ücretsiz şekilde iade edebilmem için kod verdiler. Bu kodu, ürünün bana yollandığı kargo firmasına ürünü verdikten sonra verdim. Bu şekilde ücretsiz şekilde ürün, satıcıya doğru iade edilmek üzere yola çıktı. O günden sonra tam hatırlayamıyorum ama 4 gün içinde para iadem ödeme yaptığım banka hesabına geldi. Sitenin memnun olmadığım yanı şu anlık yok. Siteyi önerdiğim için doğal olarak kullanıcı deneyimimi paylaşmak istedim.
Paylaştığın resimdeki gibi hoparlör çeşitlerine bakmak istiyorsan
Tıkla!
(Sitede kendin arama yaparak daha fazla sonuca ulaşabilirsin.)