Merhaba. Ben bir insanım. Sadece Survival'de Oynuyorum. Old'um 'inanmassan inanma' My Bff ; @Flora_Girl . Sosyal medya kullanmadığımdan 'ailem izin vermiyor' kız olduğum inanmıyorlar bana sen erkeksin diyenlere bende senin erkek olduğun inanmıyorum kanıtlasana hadi diyorum... Oyüzden İnsanlara Kız Erkek Olup Olmadığını Sorgulamayın Az Küfür Ederim 'oda bana şekil şukul yapanlara' ZeynepOyunda İlk Nick'im 2 Kere Ban Yedim Bi keresinde bu serverde dalga geçmek amacıyla herkez mc.konyacraft.com ' a gelsin dünyanın en güzel svsi diye ban yedim bir keresindede birisi Agelir3 ün şifresini söylemişti girmeye çalışmıştım 1 hafta ip ban yemiştim ama ipi sıfırladım Sicil; https://www.konyacraft.com/sicil/uye/ZeynepOyunda 2. Nick BeyazAslan Ban Yemedim. Semih Yani Sahibi BeyazRyz Hesabına Sanırım 1 Yıl Girmedi Bende SiyahAslan Diye biri var diye BeyazAslan'a kayıt olabildim 6 ay falam vip takıldım ct-2'de geçen gün sahibine verdim şifresiyle yani @BeyazRyz 'e 3. Nick ZeynepTimurtas şuanda bunu kullanıyorum. ZeynepOyunda hesabımın şifresini unuttum Giremiyorum Ban Yemedim Hiç Bu Hesapta İnsanlara kendimi küçük yaştayım diyorum çünkü 18+ yaşlara inanmıyorlar oyuzden çoğu kişi beni 15 yaşında sanıyor olabilir. Neyse Bu kadar bu svde 2016 yılında aralık başında yada sonunda hatırlamıyorum kayıt oldum Foruma 27 Ağustos 2017 katıldım Doğum Günüm 01/12/2000 Neyse Bu kadar yeter buraya kadar okuduysan cevap yaz buna