Gelelim bana 17 yaşında kendi işleriyle uğraşan , tarih , Adolf Hitler , Vietnam savaşını seven gerçek adı Muhittin Eren olan ve Ortaokul zamanında 19 kişiye düşmanlık besleyen sırdan bir insan :fewef
O zaman bende server'ın en sevilen kızı ayrıca SYSTEM OF A DOWN aşığı olanınızım tabi bunun yanında charles manson'a olan bağlılığım ve ayrıca mükemmel ingilizce konuşmam var tabi asla kendimle övünmem çünkü bu harikalığım ile övünsem zaten mütevazi olmam.Bide şey var Daron Malakian bul beni koçum evlenicez.
Merhabalar ben daha KonyaCraft küçük bir factions serveri iken sunucuya başlamış biriyim fakat işlerim yüzünden şu sıralar giremiyorum.Zaten beni bilen bilir kendimi tanıtmak için destan gibi 80 cümleden oluşan bir yazı yazmayacağım.Bu arada çok yakışıklıyım
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.