bi sorum olacak ben babapvp de profesyonel ve standart korumaya ayrılmadan önce başlamıştım kastığım paralar sadece standart korumada kaldı buna easy factionda bir çözü bulun
Yapacağınız yeni güncellemede Creative için arsa ile rütbe atlamayı getirebilir misiniz? Belki bu sayede gizli olan bir kaç cevherimizi gün yüzüne çıkartırız ve o sayede server yararına da kullanabilirsiniz o kişileri.
Yapacağınız yeni güncellemede Creative için arsa ile rütbe atlamayı getirebilir misiniz? Belki bu sayede gizli olan bir kaç cevherimizi gün yüzüne çıkartırız ve o sayede server yararına da kullanabilirsiniz o kişileri.
bi sorum olacak ben babapvp de profesyonel ve standart korumaya ayrılmadan önce başlamıştım kastığım paralar sadece standart korumada kaldı buna easy factionda bir çözü bulun
Bu Nasıl Resimdir Görünce Midem Bulanuyo Lutfen kısa Zamanda Değişebilirmisim
Bu Konu
Evet Bide Okullar Acıldıgı Icın Arkadaslarımızı ve bızı strest gelıyor hekreze 5 kredi versenizde Mutlu olsalar!
Bu Konu
Evet Bide Okullar Acıldıgı Icın Arkadaslarımızı ve bızı strest gelıyor hekreze 5 kredi versenizde Mutlu olsalar!
Bu Konu
Bu Konu
Siz kendinizi küçük bir sunucuda'mı zannediyorsunuz. Herkese Beş kredi verildiğini hesaba katarsak 80.000 kişiye 5 kredi verilmek zorunda kalınıcak siz hangi akıl ve mantıkla yaşıyorsunuz. Bu sunucu su yakmıyor ya ?
Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.