desteklerim desteklemesinede yani sırf bu yorumları yardım etmek değil editör olmak için attığın çok belli.yeni messajlar bölümü senle dolu. yeni ve doğru düzgün konulara yorum atman mesela biri kanıtsız hack demiş onun ardından biri bişey yapmazlar demiş onun ardından sen aynısını yazmışsın mesela bu gereksiz
Kardeşim yorum yapma gibi bir hakkım bulunuyorsa benim heryere yorum atmam normal değil mi ? Vede yardım etmeyede çalışıyorum bildiğim şeyleri söyleyip başkalalarını bilgilendirerek.
Kardeşim yorum yapma gibi bir hakkım bulunuyorsa benim heryere yorum atmam normal değil mi ? Vede yardım etmeyede çalışıyorum bildiğim şeyleri söyleyip başkalalarını bilgilendirerek.
Öncelikle yazının çok fazla yer kapladığını ve onu düzeltmen gerektiğini demek isterim.Kaba duruyor.
Ayrıca forumda istediğin gibi mesaj atabilirsin fakat her istediğini atıp tutamazsın forum kuralları arasında yazmakta.Okumanı öneririm.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.