tmm öyle ama sırf ayıp olmasın diye beğendim demiyorsanız,benimde adım osman değil neyse mesaj kasmicam daha falza iyi günler.Josephbey bence kendini geliştir bu çok kötü iyi günler tekrar.
Evet doğru diyorsun kısa sürede yapılabilecek bir şey.Çok basit ve sade fakat kendisi ilk çalışması olduğunu belirtmiş .Ben pek sanmıyorum kendisinin mesaj kasmak için yaptığını.
Ayriyeten sohbet biraz uzadı.Duralım.
Evet doğru diyorsun kısa sürede yapılabilecek bir şey.Çok basit ve sade fakat kendisi ilk çalışması olduğunu belirtmiş .Ben pek sanmıyorum kendisinin mesaj kasmak için yaptığını.
Ayriyeten sohbet biraz uzadı.Duralım.
ok ilk çalışmam yazdıgı yeri okumamıştım orayıda yeni gördüm ve bu yüzden puanımı -10 dan -1 e yükselttim ve dediğin gibi duralım.Umarım ileriki çalışmaların basarılı olur josephbey daha fazla uzatmayalim konuyu iyi eglenceler.
aga yeri gelir gömeriz yeri gelir begeniriz ama dürüstçe söyleriz bunları bunu unutma daha güzellerini yapman icin eleştirdim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.