1. Olarak 20 IQ lu değilsen onun basit ve sıradan bir şaka olduğunu anlayabilirsin. Banlancağını Düşünmem ve zararıda olmayan bir şaka niye banlansınki?
1. Olarak 20 IQ lu değilsen onun basit ve sıradan bir şaka olduğunu anlayabilirsin. Banlancağını Düşünmem ve zararıda olmayan bir şaka niye banlansınki?
Dünyaya Şaka Olarakmı Geldin Sen Acaba . Hadi Kendini Admin Gösterdi Diyelim Adında Bi değişiklik yapmadı bile sadece mesaj olarak adını admin yaptı ve rahatça anlaşılabilir. Ve mesaj olarak admin yazınca yetkimi geliyor acaba? birinimi banlıyacak birinimi müteliyecek? cidden anlamıyorum seni yetkililer takmaz bile bunu boş bir konu
İlk önce yazı rengini değiştirmeni öneririm.Flat awesome de okumak oldukça zor.İkinci olarak kendini admin göstermek dolandırıcılık için yapılır.Oyuncuları kandırarak isteklerini yaptırır buda dolandırıcılıktır.
İlk önce yazı rengini değiştirmeni öneririm.Flat awesome de okumak oldukça zor.İkinci olarak kendini admin göstermek dolandırıcılık için yapılır.Oyuncuları kandırarak isteklerini yaptırır buda dolandırıcılıktır.
Sana küçük bir örnek vereyim.
Amerika'da polisi veya başka her hangi bir kurumu şaka amaçlı aramak hapis cezası.Buda öyle bir şey.Şaka olup olmadığını bilmiyoruz ve düzenin sağlanması için her zaman en kötü ihtimal düşünülür.Bu ülkelerde de kullanılır.Biz kişinin amacını bilmiyoruz ama kişinin bunu kötü bir niyet ile yapmış olma olasılığı çok fazla.Benim görüşüme göre bu dolandırıcılığa girer.
Sana küçük bir örnek vereyim.
Amerika'da polisi veya başka her hangi bir kurumu şaka amaçlı aramak hapis cezası.Buda öyle bir şey.Şaka olup olmadığını bilmiyoruz ve düzenin sağlanması için her zaman en kötü ihtimal düşünülür.Bu ülkelerde de kullanılır.Biz kişinin amacını bilmiyoruz ama kişinin bunu kötü bir niyet ile yapmış olma olasılığı çok fazla.Benim görüşüme göre bu dolandırıcılığa girer.
Yanlış anlamışsın."Örnek" dedim ben orada.Serverdada bu kural geçerli.Ama ortada kanıt yok o yüzden bir şey yapılmaz.Devlet derken de sistem anlamında dedim.Hemde Türkiye dede geçerli bu herhangi bir resmi kuruluşu aramak para cezasıdır.Tabii çok uygulanmıyor ülkemizde.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.