Anlaşılmayacak Ne Var? Oyuncu Tamamen Hack,Onun Üstüne Bugla Düşürüyodum Adamı? Geri Geldi Bu Hiledir,Bide Bugu Düzeltmeleri İçin Bugla Ok Attım Adama.
Anlaşılmayacak Ne Var? Oyuncu Tamamen Hack,Onun Üstüne Bugla Düşürüyodum Adamı? Geri Geldi Bu Hiledir,Bide Bugu Düzeltmeleri İçin Bugla Ok Attım Adama.
Kardeşim galiba sende hack olduğunu unuttun galiba fast place falan ? hadi burda itiraz etme kabul et. Kanıt yok farkındayım. Kabul ediceksin en sonunda. Hack kullandığını sena ben falanda biliyorum hatırlarsın.
Kardeşim galiba sende hack olduğunu unuttun galiba fast place falan ? hadi burda itiraz etme kabul et. Kanıt yok farkındayım. Kabul ediceksin en sonunda. Hack kullandığını sena ben falanda biliyorum hatırlarsın.
Sitede ayrı oyunda ayrı davranıyorsun ?
serverde ana avrad sövdüğünü de unuttum şuan galiba ? güldürme. sslerin tek tek elimde. 1mb den fazla olduğun için atılmıyor sevinmen lazım. Agelir3'e skypeden iletişim kurursam ban/mute hayırlı olsun.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.