Fenerbahçe diyenler, sanırım gelecek yıldan ufak ihtimalden bahsediyorlar (7. Sıra 40 puan.).Beşiktaş diyenler de öyle. 44 puan ile 5. sırada. 3. ile arasında 7 puan var. Galatasaray diyenlerin neredeyse tamamı Galatasaraylı olduğu için oy vermiştir. Bana kalırsa şampiyon Trabzon olurdu. Galatasaray 3. sırada 50 puanla duruyor. 2. Başakşehir, 1. Trabzon. Bu ilk 3 takımın eksik maçı yok. Tahminen Galatasaray Başakşehir ile yüksek ihtimal berabere kalacaktı ve 1 puanla sahadan ayrılacaklardı. 3. 51, 2.54. oluyor. Trabzon'un geriye kalan derbi maçı yok ayrıca galibiyet oranı yüksekti. Sadece Galatasaray ile berabere veya yense zaten direkt şampiyon olurdu. Bu yüksek ihtimali de takım ruhuna adıyorum. En kötü berabere ayrılırlardı Kısaca Başakşehir Galatasaray ile berabere kalsa, Trabzon tüm maçları alsa ki derbi maçı kadar zor değil kolay da değil yüksek ihtimal maçların tamamını alırdı ve sezonu zirvede kapatırdı. Belki yanlış hesaplama yapmış olabilirim hatırladığım kadar yorumladım. Yorumum tartışmaya açık ben Trabzonspor şampiyon olurdu diyorum.