Adım İsmail, 18 yaşındayım. Dürüst, çalışkan ve hırslı biriyim. Yabancı dillere ve tarihe karşı ilgim var. Boş zamanlarımda genelde kitap okurum. Bunların haricinde yazılım dili öğreniyorum.
Biraz geç, kaldım ama Sunucuya Hoşgeldin, Kendimi özetle tanıtayım, Ben Oğuz, 16 yaşındayım. Genellikle PvP Ve EggWars oynarım. Eğlenceli birisiyim insanlarla vakit geçirmeyi severim.
amacim bos yapmak diyil eylencesine diyom icimde kalmasin: Biraz gec, kaldim ama Sunucuya hos gelmedin,Kendinimi ozetle tanitayim , ben oguz diyilim, 61 yasindayim. genellikle build ve creative oynarim, eglenceli birisi diyilim insanlarla vakit gecirmeyi sevmem.
Biraz geç, kaldım ama Sunucuya Hoşgeldin, Kendimi özetle tanıtayım, Ben Oğuz, 16 yaşındayım. Genellikle PvP Ve EggWars oynarım. Eğlenceli birisiyim insanlarla vakit geçirmeyi severim.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.