Bilgisayarda sadece dört oyun olması kötü ve birini oynuyorum sadece bu yüzden sizden bir şey isticem. Bildiğiniz FPS Savaş,Aksiyon oyunlar varsa yazarsanız çok mutlu olurum.
Bilgisayarda sadece dört oyun olması kötü ve birini oynuyorum sadece bu yüzden sizden bir şey isticem. Bildiğiniz FPS Savaş,Aksiyon oyunlar varsa yazarsanız çok mutlu olurum.
cevabın evetse steamden oyun önerebilirim Just Cause 2 mesela efsane grafikleri var be sadece oyunun 2. si sen düşün oyun Grand Theft Auto serisi gibi görev ve açık dünya olarak ikiye ayrılıyor ama bu oyunda karakterimizdeki kancayla eğlenebiliyoruz Steamde inirimdeyken almıştım şuanda fiyatını bilmiyorum eğer oynarsan steam ismini verirsen birlikte oynayabiliriz..
Ben de bir iki şey yazayım bari.
- Rainbow 6
- Battlefield serisi (İster hikaye modunu oyna istersen multiplayer modunu)
- CS:GO (Peygamber sabrına sahipsen oynayabilirsin)
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.