Herhangi bir PvP oyunu tehlikeli olabilir. Hile korumasının ani bir stabilize kaybı tüm etkinliği bitirebilir.
Herhangi bir "PvP" olmadan yapılan önerilere hala açığız.
Herhangi bir PvP oyunu tehlikeli olabilir. Hile korumasının ani bir stabilize kaybı tüm etkinliği bitirebilir.
Herhangi bir "PvP" olmadan yapılan önerilere hala açığız.
Türk tarihi ile ilgili bilgi yarışması güzel olur derdim , fakat bizlerden yaşları biraz daha küçük olan kullanıcılar olduğu için, OX etkinliği gibi olmasını tercih ediyorum.
Türk tarihi ile ilgili bilgi yarışması güzel olur derdim , fakat bizlerden yaşları biraz daha küçük olan kullanıcılar olduğu için, OX etkinliği gibi olmasını tercih ediyorum.
Ben bir tavsiye sunuyorum @Ahmet Gelir || agelir3 Spleef vb bir oyun ile daha zevkli olabilir.
Büyük bir alanda 100 kişinin kapıştığını düşünmek bana eğlenceli geldi şahsen
Ben bir tavsiye sunuyorum @Ahmet Gelir || agelir3 Spleef vb bir oyun ile daha zevkli olabilir.
Büyük bir alanda 100 kişinin kapıştığını düşünmek bana eğlenceli geldi şahsen
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.