• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Roblox

TheBerqt_

Kullanıcının isteği üzerine hesap donduruldu.
Burası bambaşka bir ortama dönüştürülmüş. Tamam, Arkadaşlık İlişkileri bölümü ama Minecraft ile ilgili bile değil bu konu. Resmen İnstagram, Facebook gibi kullanıyorsun burayı. Minecraft sunucusunun şikâyetleri için açılmış bir forum burası. Roblox ne alaka? Bari bekleyin de "Konu Dışı" bölümü açılsın.​

Son düzenleme:
Burası bambaşka bir ortama dönüştürülmüş. Tamam, Arkadaşlık İlişkileri bölümü ama Minecraft ile ilgili bile değil bu konu. Resmen İnstagram, Facebook gibi kullanıyorsun burayı. Minecraft sunucusunun şikâyetler için açılmış bir forumu bu. Roblox ne alaka? Bari bekleyin de "Konu Dışı" bölümü açılsın.​
Oyun forumu burası, burayı gerçek amacından saptıran hatta daha doğrusu Forumu kendilerinin bile yazmadığı ''Esinlenmek'' Adı altında kullanan kullanıcılara yazman daha mantıklı olur. Oyun forumu haliyle oyun videosu atması da bir o kadar normal.

ZeynepOyunda

Dönebilirim...
Oyun forumu burası, burayı gerçek amacından saptıran hatta daha doğrusu Forumu kendilerinin bile yazmadığı ''Esinlenmek'' Adı altında kullanan kullanıcılara yazman daha mantıklı olur. Oyun forumu haliyle oyun videosu atması da bir o kadar normal.
Yanlız bu mc.konyacraft.com serverinin forumu isteyen istediği yere istediği forumu atsa çok saçma olur örneğin birisi "Bana server önerirmisiniz" yazarsanız çok saçma olur mc.konyacraft.com serveriyle alakalı suç duyurumu konu açılmalı . Gereksiz konu açarak editör, ve yönetimde olan @Eyüp || KatilKing @TheRazorGod @Ruckran @agelir3 rahatsız olabilir örneğin birisi hilemi açtı onu paylaşabiliriz ama sadece konyacraft serverinde hile açan birini paylaşmalıyız.Ayreten oyun forumları var orada istediği kadar atabilir.Amacım kavga çıkarmak değil sadece burası normal oyun forumu değil kısaca istediği gibi herşeyi atamaz

Yanlız bu mc.konyacraft.com serverinin forumu isteyen istediği yere istediği forumu atsa çok saçma olur örneğin birisi "Bana server önerirmisiniz" yazarsanız çok saçma olur mc.konyacraft.com serveriyle alakalı suç duyurumu konu açılmalı . Gereksiz konu açarak editör, ve yönetimde olan @Eyüp || KatilKing @TheRazorGod @Ruckran @agelir3 rahatsız olabilir örneğin birisi hilemi açtı onu paylaşabiliriz ama sadece konyacraft serverinde hile açan birini paylaşmalıyız.Ayreten oyun forumları var orada istediği kadar atabilir.Amacım kavga çıkarmak değil sadece burası normal oyun forumu değil kısaca istediği gibi herşeyi atamaz
Kusura bakma ne dediğinden pek fazla bir şey çıkartamadım.
Normal bir oyun Forumu olduğunu her fırsatta belirttim,
Eren, Ahmet, Eyüp rahatsız olsa konuyu kaldırırlar.
Şöyle, benim aklımda Ark Survival ve Outlast videolarını atmayı düşünüyorum.
Burayı bir oyun Forumu olduğu için diğer kullanıcılarında dikkatini çekecekti,
Ama gidip burayı Sosyal Medya gibi Instagram gibi bir ortama çeviren gerçek amacından saptıran kişilerden rahatsız oluyorum ben şahsen. Ama yazma gereği duymuyorum, kuralları çiğnemeden Forumda bulunuyorlar.
Aynı şekilde olsaydı cezai işleme tabii tutulurdu.
Gereksiz olarak adlandırılabilecek tek konu türü. Anneni mi seviyorsun Babanı mı seviyorsun gibi bu tarz konular.

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.